Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Παγώνουν” στα κανάλια λόγω των εκλογών

“Παγώνουν” στα κανάλια λόγω των εκλογών

Κι εκεί που είχε δοθεί το «πράσινο» φως, ξαφνικά όλα παγώνουν! Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit, το θολό τοπίο στην πολιτική σκηνή που έχει προκαλέσει και μείωση της κίνησης στη διαφημιστική αγορά, έχει αναγκάσει τα στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών να βάλουν τελικά στο «πορτοκαλί» ορισμένα από τα προγράμματά τους.

Όπως φαίνεται όμως, μετά την οριστική απόφαση των εκλογών θα πραγματοποιηθούν κι άλλες αλλαγές. Εδώ και λίγες ώρες λοιπόν, μετά την τρίτη ψηφοφορία για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας στα περισσότερα από τα τηλεοπτικά κανάλια γίνονται συσκέψεις με κύριο στόχο την ενδυνάμωση του ενημερωτικού προγράμματός τους.

Μπορεί λοιπόν κάποια από τα σχέδια και προγράμματά τους να μπουν στον «πάγο», αλλά θα δημιουργηθούν κάποιες καινούργιες ενημερωτικές εκπομπές με σκοπό να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για να τους φέρουν στη συχνότητά τους.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στα προγράμματα όλων των τηλεοπτικών σταθμών, ενώ θα γίνουν και «μετακινήσεις» με σκοπό την ενδυνάμωση και διεύρυνση της ενημερωτικής ζώνης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, εκτός από τις εσωτερικές «μετακινήσεις» να δούμε και γνωστά πρόσωπα να επιστρέφουν μπροστά από τις κάμερες για να αναλάβουν -ενόψει των εκλογών- ενεργό ρόλο σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε