Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Παγώνουν» το… ανανεωμένο δελτίο του ΑΝΤ1

«Παγώνουν» το… ανανεωμένο δελτίο του ΑΝΤ1

Αλλαγή την τελευταία στιγμή αποφάσισαν τα στελέχη του ΑΝΤ1 «παγώνοντας» τα σχέδιά τους για το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο του Newsit τα στελέχη του Αμαρουσίου είχαν προγραμματίσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους να «μετακομίσει» και να μεταδίδεται από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα. Βέβαια ορισμένα στελέχη αντιδρούν στο σχέδιο αυτό πιστεύοντας ότι δεν πρέπει να βρεθούν αντιμέτωποι με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και να ωφεληθούν παράλληλα αυτά σε MEGA και STAR, ανεβάζοντας τις τηλεθεάσεις τους. Η απόφαση λοιπόν που λήφθηκε χθες φαίνεται να ικανοποιεί αυτά τα στελέχη αφού αποφασίστηκε να «παγώσουν» τα σχέδιά τους και η «μετακόμιση» να γίνει τον Μάρτιο!

Ο βασικός λόγος της αναβολής είναι για να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αλλαγή και όχι απλά να αλλάξουν ώρα. Έτσι αποφάσισαν να φτιαχτούν νέα σήματα, νέα γραφικά και νέο σκηνικό για να βγει στον αέρα… με τον αέρα της ανανέωσης. Λόγω μάλιστα του «παγώματος» στη «μετακόμιση» αναβάλλεται και η προβολή της καινούργιας σειράς «Δίδυμα φεγγάρια» που ήταν κι αυτή να ξεκινήσει τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, αφού θέλουν να είναι αυτή που θα πάρει τη θέση της στη ζώνη, απέναντι από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων σε MEGA και STAR. Έτσι έχουν και περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους να δουν ποιος θα είναι αυτός που θα αναλάβει τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του σταθμού και ως εκ τούτου και το «χτίσιμο» του καινούργιου δελτίου τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε