Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παίκτες ριάλιτι που έδωσαν τέλος στη ζωή τους

Μετά την αυτοκτονία του Russel Armstrong, συζύγου μίας από τις συμμετέχουσες στο ριάλιτι “Real Housewives of Beverly Hills” η συζήτηση γύρω από το κατά πόσο τα ριάλιτι θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές όσων συμμετέχουν έχει επανέλθει στο προσκήνιο.

Όχι άδικα αφού η λίστα με τους τραγικούς θανάτους πρώην παικτών σε ριάλιτι σόου είναι δυστυχώς μεγάλη.

Ο σύζυγος της Taylor Armstrong βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του πριν από μερικές ημέρες. Ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ενώ είχε κατηγορηθεί από την σύζυγό του, με την οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση, ότι την κακοποιεί.

Όλο το παρασκήνιο της σχέσης τους είχε καταγραφεί ήδη από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι, ενώ ο δεύτερος κύκλος που ανεμένετο να ξεκινήσει στις 5 Σεπτεμβρίου περιείχε αρκετές σκηνές που εξέθεταν το ζευγάρι. Σύμφωνα με τον ξένο τύπο οι υπέυθυνοι του show “Real Housewives of Beverly Hills” βρίσκονται σε διαδικασία αναδιαμόρφωσης των πρώτων επεισοδίων μετά την αυτοκτονία του Armstorng, ενώ ενδέχεται να μεταφερθεί η πρεμιέρα του show.

Δείτε τι αναφέρουν τα ξένα μίντια για την πίεση που δεχόταν από την προβολή.

Στο στόχαστρο βρέθηκαν τα ριάλιτι και στο παρελθόν για θανάτους συμμετεχόντων αλλά και προβλήματα ψυχολογικά από την υπερέκθεση.

Λίγο καιρό πριν ο 22χρονος Francois Xavier Leuridan, ο οποίος συμμετείχε το 2009 σε γαλλικό show παρόμοιο του Big Brother, που εκεί έχει την ονομασία “Μυστική ιστορία” έδωσε τέλος στη ζωή του ορμώντας μπροστά στις ρόδες ενός διερχόμενου αυτοκινήτου.

Διαβάστε ποιοι άλλοι πρώην παίκτες ριάλιτι show οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία και δείτε βίντεο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε