Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πάλι στην κορυφή το “κλειστό” MEGA

Πάλι στην κορυφή το “κλειστό” MEGA

Με τους εργαζομένους του απλήρωτους για πέντε μήνες και με πολλούς από αυτούς να έχουν κάνει επίσχεση εργασίας ενώ μάλιστα ούτε καν συμμετείχε στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το μέλλον παραμένει θολό για το κανάλι της Μεσογείων.

Κανείς όμως δεν μπορεί να αγνοήσει ότι στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής περιόδου κι ενώ άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί βγάζουν καινούργιο πρόγραμμα το MEGA συνεχίζει να συγκεντρώνει στη συχνότητά του πάρα πολλούς τηλεθεατές και μάλιστα στο «δυναμικό κοινό» καταφέρνει να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης.
Χθες μάλιστα ξεκίνησε να προβάλλεται καινούργιο τρέιλερ με το οποίο το MEGA… απαντούσε σε όλους όσοι χαίρονται με τις δυσάρεστες εξελίξεις και τονίζοντας ότι τις τελευταίες τρεις βδομάδες περίπου βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης του δυναμικού κοινού.
Κάτι που συνεχίστηκε και χθες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, καθώς το κανάλι της Μεσογείων σημείωσε 16,8% μέσο όρο ημέρας στο δυναμικό κοινό, αρκετά μπροστά από τον ALPHA που βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 12,9% μέσο όρο.
Είναι φανερό ότι το MEGA αντιστέκεται στο «μαύρο» που προσπαθούν να του ρίξουν έστω και κάποιοι είναι από τα… ενδότερα του!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε