Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πανόραμα – Βαλαβάνη: Πρώτη φορά απαντά αν έχει σχέση!

Πανόραμα – Βαλαβάνη: Πρώτη φορά απαντά αν έχει σχέση!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκαθάρισε τι σχέση έχει με τον Βασάλο και πρώτη φορά απάντησε αν έχει σχέση. Δείτε τι είπε στο Πανόραμα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν σήμερα καλεσμένοι στο Πανόραμα με την Ελεονώρα Μελέτη. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor μίλησαν για τη σχέση τους και όχι μόνο…

Στην αρχή η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στην στενή παρέα που κάνουν οι δύο παίκτες του Survivor, με την Βαλαβάνη να παίρνει τον λόγο και να δηλώνει: «Γιατί έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση όλο αυτό; Ήταν ένα μονταρισμένο υλικό, και προφανώς θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Εκείνη τη μέρα είχα πάρει το φαγητό μου, τάιζα Σάρα και Ελισάβετ, και μετά πήγα στην καλύβα των Μαχητών, πήγα να τους προσφέρω φαγητό, ο Κώστας κοιμόταν και ήταν ο Κωνσταντίνος ξύπνιος, και φαίνεται στο πλάνο ότι πάμε να βρούμε τα υπόλοιπα παιδιά που είναι στη θάλασσα. Έχω δηλώσει άπειρες φορές ότι ο Κωνσταντίνος με βοήθησε ψυχολογικά, και δεν είναι τίποτα άλλο από ένας καλός φίλος».

Και ο Βασάλος αμέσως είπε: «Εγώ θα το σκεφτώ άμα σε θέλω. Δεν πιστεύω στη φιλία άντρα-γυναίκας. Στην ελληνοτουρκική θα δείξει υπό προϋποθέσεις. Δεν έχω φίλες. Φίλους έχω ελάχιστους».

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε ένα βίντεο για τη σχέση που διατηρούσε με τα κορίτσια της ομάδας των Μαχητών στα οποία υπήρχαν και εντάσεις με την Ελισάβετ. Τότε, ο Βασάλος έκανε ένσταση και είπε: «Θέλω να βγάλεις και τα 6 κορίτσια της ομάδας μου, να πουν για μένα! Με βγάλατε λίγο μισογύνη, δεν είναι δίκαιο αυτό!».

Λίγο αργότερα το κλίμα ελάφρυνε και η παρουσιάστρια της εκπομπής έσπευσε να ρωτήσει την αθλητικογράφο αν έχει σχέση. “Είμαι καλά”, δήλωσε η Βαλαβάνη με το βλέμμα της να κρύβει πολλά και το χαμόγελο να μη φεύγει από τα χείλη της! “Αυτό σημαίνει ότι είναι σε σχέση και μάλιστα ευτυχισμένη”, σχολίασε η Μελέτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε