Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πανούτσος και Βαϊμάκης… στην κουζίνα!

Πανούτσος και Βαϊμάκης… στην κουζίνα!

Τους γνωρίζουμε ως δημοσιογράφους στο αθλητικό ρεπορτάζ αλλά τώρα τους βλέπουμε και ως… ειδικούς επί του μαγειρέματος. Βέβαια ο Αντώνης Πανούτσος και ο Κώστας Βαϊμάκης δεν αποφάσισαν να… αλλάξουν καριέρα και να μπουν στην κουζίνα για να αρχίσουν τα μαγειρέματα, αλλά το έκαναν ώστε να «ψήσουν» με έξυπνο τρέιλερ τους τηλεθεατές να συντονιστούν την ερχόμενη Κυριακή στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της καινούργιας εκπομπής τους.

 

 

Οι δύο δημοσιογράφοι λοιπόν μπήκαν στην κουζίνα και γύρισαν το ένα από τα δύο τρέιλερ που προβάλλονται για το promo της εκπομπής «Kick off» καθώς θα έχουν άποψη… για όλα! Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου «Το κυριακάτικο αθλητικό σόου του ΣΚΑΪ παρουσιάζουν : δύο νέοι, ωραίοι, αθλητικοί και με εκπληκτική φυσική κατάσταση, δύο καινούργια φυντάνια της αθλητικής δημοσιογραφίας, που έχουν πολλά να δώσουν: ο Αντώνης Πανούτσος και ο Κώστας Βαϊμάκης, οι οποίοι έχουν άποψη για όλα: τη μαγειρική, τη μόδα, την πολιτική, τα οικονομικά, τις νέες τάσεις στα μαλλιά, τη μουσική και το σινεμά.

Έχουν άποψη για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τον αθλητισμό και δεν διστάζουν να την εκφράσουν, είτε αυτή αρέσει είτε ενοχλεί. Διότι και στο ποδόσφαιρο δεν έχει τόσο μεγάλη αξία να «χαϊδεύεις αυτιά», όσο να τα αναγκάζεις να σε ακούσουν.

Το «KICK–OFF» θα έχει χιούμορ. Και μερικές φορές ένταση, αντιπαράθεση και διαφωνίες. Θα έχει και όλα τα γκολ και τις φάσεις της αγωνιστικής, ρεπορτάζ από ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός γηπέδων, ανάλυση, ζωντανές συνδέσεις με τα σημεία όπου υπάρχει δράση και, φυσικά, παρασκήνιο.

Μία δυνατή ομάδα συνεργατών μέσα κι έξω από το στούντιο θα σας κάνουν να ζήσετε το παιχνίδι και να δείτε πίσω από τις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Μαζί τους θα είναι έγκριτοι σχολιαστές, όπως ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, καλεσμένοι-έκπληξη, ρεπόρτερ ομάδων, κοινό που θα «ζωντανεύει» τα βράδια της Κυριακής, η Χριστίνα Βραχάλη που θα βγάζει ασίστ και θα σκοράρει, όλο το αθλητικό δημοσιογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΪ, και ο Παναγιώτης Βαρούχας, ο οποίος θα σχολιάζει τις αμφισβητούμενες φάσεις».

 

 Στο ένα από τα δύο τρέιλερ λοιπόν ο Αντώνης Πανούτσος και ο Κώστας Βαϊμάκης φαίνεται να μαγειρεύουν!

 Τα γυρίσματα για τα δύο τρέιλερ της εκπομπής έγιναν πριν από λίγες ημέρες σε κεντρικό ξενοδοχείο και οι δύο δημοσιογράφοι πέρασαν καλά ελπίζοντας ότι το ίδιο καλά θα περνούν και οι τηλεθεατές από την ερχόμενη Κυριακή, στις 21:40, που το «Kick Off» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε