Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Παραμονή Χριστουγέννων με «Το σόι σου»

Παραμονή Χριστουγέννων με «Το σόι σου»

Είναι μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές και έχει αποδεδειγμένα κερδίσει τους τηλεθεατές. Η σειρά του ALPHA, «Το σόι σου», συνεχίζει κι αυτή τη σεζόν να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις, αφού από το πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν, την 1η Οκτωβρίου, έως και το τελευταίο που προβλήθηκε, στις 18 Δεκεμβρίου, σημειώνει 22,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό παραμένει στην κορυφή της κατάταξης στη ζώνη προβολής με 25,2% μέσο όρο.

Οι πιο φανατικοί τηλεθεατές της σειράς αποδεικνύονται οι γυναίκες ηλικίας 25 έως 44 ετών φέρνοντας για το ίδιο χρονικό διάστημα στον ALPHA 30,5% μέσο όρο.

 

Την παραμονή Χριστουγέννων λοιπόν οι Τριανταφυλλαίοι με τους Χαμπέους θα κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές με ένα εορταστικό επεισόδιο που έχει τίτλο «Και οι 7 ήταν υπέροχοι…», σε σενάριο των Νίκου Μήτσα και Δήμητρας Τσόλκα και σκηνοθεσία του Ανδρέα Μορφονιού. 

 Οι μικρές κόρες του Σάββα και της Λυδίας γράφουν γράμμα στον Αϊ-Βασίλη και, εκτός από δώρα του ζητούν να μην τσακωθούν φέτος οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι υπάρχει Αϊ-Βασίλης, γιατί οι φίλες τους τους λένε το αντίθετο. 

 

Εν όψει της συνάντησης των δύο οικογενειών για την παραμονή των Χριστουγέννων στο σπίτι των Χαμπέων τα μέλη των δύο οικογενειών παίρνουν εξίσου σοβαρά και τους δύο προβληματισμούς των κοριτσιών και αποφασίζουν να αναλάβουν δράση. Η Αλεξάνδρα και ο Βαγγέλης αγαπημένοι; Ίσως και να γίνεται…! Ο Αϊ-Βασίλης όμως υπάρχει τελικά; 

 

Την απάντηση θα την πάρουμε την παραμονή των Χριστουγέννων, μεθαύριο, την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ, που «Το σόι σου» θα έρθει ξανά στη συχνότητα του ALPHA για να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε