Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέτρος Κωστόπουλος : “Δεν είναι και εύκολο μετά από 17 χρόνια που έκανα το αφεντικό να πάω χαρούμενος στη δουλειά ως υπάλληλος…”

Πέτρος Κωστόπουλος : “Δεν είναι και εύκολο μετά από 17 χρόνια που έκανα το αφεντικό να πάω χαρούμενος στη δουλειά ως υπάλληλος…”

Το παρασκήνιο της αποχώρησής του από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος, αλλά και τι του είπε ο Μίνωας Κυριακού την “χειρότερη μέρα της ζωής του”

Εκφράσεις όπως «τα σπάσανε», «διαφώνησαν», «δεν τα βρήκαν», «φεύγει και από τον ΑΝΤ1», είδαν το φως της δημοσιότητας με αφορμή την οικιοθελή μου αποχώρηση από τη Δάφνη. Γιατί αυτές οι πληροφορίες να είναι συνήθως λάθος; Είναι αθώο;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να συνέβη, σύμφωνα με τον εγκέφαλο κάποιων, κάτι περίεργο ή βίαιο στην αποχώρησή μου από τη Δάφνη. Είναι μερικές φορές που αισθάνομαι σαν τον Γιαγκούλα ή σαν τον Νταβέλη όταν διαβάζω κείμενα κάποιων που με αφορούν. Από ό τι ξέρω ο Νταβέλης παρεπιδημούσε στις παρυφές της Αθήνας και όχι στο Πήλιο από όπου προέρχομαι όπου ευδοκιμούν, σύμφωνα με τη μυθολογία, μόνο Κένταυροι και αμαζόνες. Δεν ξέρω γιατί αλλά στο μυαλό κάποιων εγώ πρέπει πάντα να τσακώνομαι! Λέγε λέγε θα το πιστέψω και θα πλακωθώ καμιά μέρα με κανέναν που το λέει…

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Αποφάσισα να πάω στον ΑΝΤ1 μετά από μία …

Διαβάστε ακόμα:

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μιλάει για την περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο

Αποχαιρετούν την ΙΜΑΚΟ και τα πιο παλιά στελέχη

Πέτρος Κωστόπουλος: “Συνεχίζει να είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου”

Tα μάζεψαν όλα από την ΙΜΑΚΟ- Κατάσχεση- Φωτογραφίες και βίντεο !


Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε