Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πήραν… φωτιά από το «Voice»

Πήραν… φωτιά από το «Voice»

Ήταν ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα της σεζόν που πέρασε και δικαιολογημένα κέρδισε τους τηλεθεατές.

Το «Voice» γνώρισε και στη χώρα μας την επιτυχία που γνωρίζει σε όλες τις χώρες όπου διοργανώνεται. Δεν είναι τυχαίο που στο τελευταίο live του talent show ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι ο ΑΝΤ1 θα βγάλει την επόμενη σεζόν δεύτερο κύκλο, αφού γνωρίζοντας στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι κέρδισαν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών πιστεύουν ότι η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης θα είναι ακόμα μεγαλύτερη από του πρώτου. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ήδη έχει γίνει… χαμός με τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί είτε μέσω τηλεφωνημάτων, είτε με γραπτά μηνύματα, είτε μέσω email.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ήδη υποβληθεί εκατοντάδες αιτήσεις, αφού μετά τον πρώτο κύκλο πολλοί… μαγκωμένοι και επιφυλακτικοί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα αξιοκρατικό talent show στο οποίο κρίνεται η φωνή και όχι για κάποιο… ριάλιτι, όπως γινόταν με άλλα talent shows! Το τηλεφωνικό κέντρο καταγραφής αιτήσεων έχει πάρει «φωτιά», παρά το ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς, και είναι σίγουρο πως όταν το κανάλι του Αμαρουσίου θα προβάλλει πιο συχνά το τρέιλερ τότε θα… φουντώσουν ακόμα περισσότερο οι συμμετοχές.

Βέβαια η πολλή δουλειά θα πέσει στο casting, δηλαδή πριν οι διαγωνιζόμενοι φτάσουν πίσω από τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, ώστε αυτοί που θα βρεθούν στην πρώτη φάση του «The Voice» να έχουν πολύ καλές φωνές. Προς το παρόν δεν έχουν αποφασίσει πότε θα ξεκινήσει η προβολή του, αφού όλα θα εξαρτηθούν από το τι εκπομπές και shows θα βγάλουν την επόμενη σεζόν, αλλά είναι σίγουρο ότι ανάμεσα σε αυτά θα είναι το «Dancing with the stars» και το «The Voice».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε