Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ποια αποχωρεί από το «Dancing on ice»;

Ποια αποχωρεί από το «Dancing on ice»;

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το«Dancing on ice» άρχισαν οι αποχωρήσεις.

Βέβαια ο λόγος δεν είναι ότι κάποιοι… πλακώθηκαν στα καμαρίνια αλλά λόγω ατυχήματος. Άλλωστε το έχουμε επισημάνει από την πρώτη μέρα το πόσο δύσκολο είναι το καινούργιο εγχείρημα του ΑΝΤ1 να κάνει τους celebrities να ισορροπήσουν στον πάγο και να αποφύγουν τα ατυχήματα. Από τις πρόβες ακόμα μαθαίναμε ότι ο ένας μετά τον άλλον είχαν πτώσεις στον πάγο και μικροτραυματισμούς. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ο τραυματισμός φαίνεται ότι αναγκάζει μία από τις παίκτριες να αποσυρθεί από το talent show του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που μία πτώση είχε σαν αποτέλεσμα να επέλθει τραυματισμός στο πόδι της και ο θεράπων ιατρός να της συστήσει ξεκούραση και αποχή από το «Dancing on ice».

Αύριο λοιπόν θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της ραδιοφωνικής παραγωγού με στελέχη της εταιρείας παραγωγής για να αποφασιστεί αν τελικά θα αποχωρήσει από το talent show. Σε περίπτωση που η Μαρία Ελένη δεν μπορέσει να συνεχίσει στη θέση της θα διαγωνιστεί μία από τις επιλαχούσες που όλο αυτόν τον καιρό κάνουν παράλληλα πρόβες αφού ο ΑΝΤ1 πρόβλεψε μήπως τυχόν και υπάρξουν αποχωρήσεις λόγω τραυματισμών. Η καινούργια διαγωνιζόμενη λοιπόν είναι η γνωστή τραγουδίστρια Πάμελα που αυτήν την Κυριακή θα φορέσει τα παγοπέδιλά της και θα λάβει μέρος στο live του «Dancing on ice».

Αλλά όπως είπαμε οι τελικές αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν στην αυριανή συνάντηση.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε