Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ποια εκπομπή επιστρέφει με… τέρμα τα γκάζια;

Ποια εκπομπή επιστρέφει με… τέρμα τα γκάζια;

Ήταν από τις πιο πετυχημένες στο είδος της τηλεοπτικές εκπομπές και είχε φανατικούς τηλεθεατές καθ’ όλη τη διάρκεια της μακρόχρονης προβολής της. Ωστόσο, πέρυσι αποχώρησε από το τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για το «Traction» την εκπομπή που παρουσίαζε ο Κώστας Στεφανής στο MEGA για 13 συνεχόμενες σεζόν, αλλά πέρυσι, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, το κανάλι της Μεσογείων δεν έδωσε το πράσινο φως για να βγει στον αέρα. Τώρα όμως, το «Traction» είναι έτοιμο να πατήσει ξανά γκάζια!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τον τελευταίο καιρό στελέχη της εταιρείας παραγωγής της εκπομπής έχουν συναντηθεί με τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ για να βγει η εκπομπή μέσα στην καινούργια σεζόν. Οι επαφές έχουν πάει πολύ καλά καθώς και οι δύο πλευρές είναι θετικές στη συνεργασία και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, έχουν προχωρήσει και στην εύρεση χορηγών, καθώς και το είδος της εκπομπής, αλλά και ο παρουσιαστής της είναι τα κατάλληλα «όπλα» για να βρεθούν σπόνσορες. Την επόμενη βδομάδα μάλιστα πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση στελεχών του ΣΚΑΪ με τον Κώστα Στεφανή, ώστε να τα βάλουν όλα κάτω, να συζητήσουν και να λάβουν τις τελικές αποφάσεις. Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά και σε λίγους μήνες το «Traction» θα πατήσει ξανά γκάζι στο τηλεοπτικό τοπίο, γιατί ήταν μία πολύ καλή εκπομπή που την παρακολουθούσαν όχι μόνο οι φανατικοί της μηχανοκίνησης, αλλά είχε καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών ακόμα τηλεθεατών.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε