Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ποια εκπομπή έχει βάλει σε… ιστορίες τον ALPHA;

Ποια εκπομπή έχει βάλει σε… ιστορίες τον ALPHA;

Την τελευταία περίοδο, λόγω της προεκλογικής περιόδου, στο τηλεοπτικό τοπίο, πολλά θέματα, πρόσωπα και εκπομπές, είχαν μπει στον «πάγο», μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Κι ακόμα παραμένουν εκεί, περιμένοντας τις πολιτικές εξελίξεις, από τις οποίες θα εξαρτηθούν πολλά. Το κύριος βάρος των περισσότερων τηλεοπτικών σταθμών έχει πέσει στους ενημερωτικούς τομείς τους, αντιλαμβανόμενοι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για πληροφόρηση.

Ωστόσο, κάποιοι, συνεχίζουν να εργάζονται για τα «άλλα θέματα», ώστε να είναι έτοιμοι όταν έρθει ο κατάλληλος χρόνος. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν, στον ALPHA, μελετούν την… επαναφορά στο τηλεοπτικό τοπίο μίας εκπομπής, αλλά με αρκετές αλλαγές!

Ο λόγος για τις «Οικογενειακές ιστορίες» που πρόβαλλε το κανάλι της Κάντζας και που, παρά την –για να το θέσω κομψά- χαμηλή αισθητική της εκπομπής, εντούτοις σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η επιτυχία της λοιπόν, έκανε τα στελέχη του σταθμού να αποφασίσουν να την βάλουν ξανά μπροστά και να την ετοιμάσουν για την επόμενη σεζόν.

Τον τελευταίο μήνα μάλιστα, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει την «επαναφορά» της, πραγματοποιούν συνεχείς συναντήσεις με ανθρώπους για να τη στελεχώσουν, προσπαθώντας ο καινούργιος κύκλος της που θα βγει στον αέρα να είναι καλύτερος και όχι… φτηνιάρικος (όσο πιο κομψά μπορώ!), όπως ήταν οι προηγούμενοι. Βέβαια, κάποιοι υποστηρίζουν ότι η εκπομπή ήταν μια χαρά και δεν πρέπει να την πειράξουν με αποτέλεσμα οι «Οικογενειακές ιστορίες» να έχουν δημιουργήσει ιστορίες στην «οικογένεια» της Κάντζας. Την επόμενη βδομάδα όμως, πρόκειται να πραγματοποιηθεί συνάντηση όπου όλοι θα θέσουν τις απόψεις τους και αφού στο τραπέζι πέσει κι ο προϋπολογισμός της, θα πρέπει να αποφασιστεί ποια θα είναι η εξέλιξη των «Ιστοριών». Θα επανέλθουν την επόμενη σεζόν; Κι αν ναι, με ποια μορφή και… αισθητική; Οι περισσότερες πιθανότητες πάντως, είναι στο να επιστρέψει αφού στην πορεία της απέδειξε ότι μπορεί να δώσει μάχη στο prime time. Οπότε, το μόνο που απομένει είναι να δούμε το πώς θα βγει στον αέρα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε