Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ποια επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με… μηνιαία εκπομπή;

Ποια επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο με… μηνιαία εκπομπή;

Έως τώρα ξέραμε για τις καθημερινές, ή τις εβδομαδιαίες εκπομπές. Ε, λοιπόν, από φέτος θα μάθουμε και τις μηνιαίες.

Μόνο ως πείραμα μπορούμε να κρίνουμε την απόφαση αυτή των υπευθύνων του ALPHA, που προσπαθώντας να… βολιδοσκοπήσουν τους τηλεθεατές σκοπεύουν να βγάλουν στον αέρα μία καινούργια εκπομπή που θα μεταδίδεται μία φορά το μήνα. Αν όμως, πάει καλά σε τηλεθεάσεις, τότε μπορεί να πάρει το πράσινο φως και να γίνει ανά 15θήμερο, ή ακόμα και ανά βδομάδα.

Όλα θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση των τηλεθεατών, δηλαδή την πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης. Στο τιμόνι της πάντως, θα καθίσει μία έμπειρη περί των σχολιασμών δημοσιογράφος, που μπορεί να την έχουμε δει σε αναλύσεις και σχολιασμό, αλλά τώρα θα αναλάβει πιο δραστικό ρόλο ως παρουσιάστρια και συ ντονίστρια.

Ο λόγος για την Κάτια Μακρή που στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον ALPHA, θα παρουσιάζει μία μηνιαία ενημερωτική εκπομπή που θα ασχολείται με τις δημοσκοπήσεις.

Κι όταν λέμε δημοσκοπήσεις, δεν εννοούμε μόνο πολιτικές, αλλά και κοινωνικές. Το κανάλι της Κάντζας σε συνεργασία με την εταιρεία Marc και το Θωμά Γεράκη θα πραγματοποιεί δημοσκοπήσεις σε διάφορα πολιτικά και κοινωνικά θέματα, τα αποτελέσματα των οποίων στη συνέχεια θα παρουσιάζονται στη μηνιαία αυτή εκπομπή. Έτσι θα δίνεται η αφορμή η Κάτια Μακρή να τα συζητά και να τα αναλύει με τους καλεσμένους της, πολιτικούς, τεχνοκράτες, ακαδημαϊκούς αλλά και πολίτες που θα παρίστανται στην εκπομπή.

Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται να γίνει μέσα στον Οκτώβριο και τις επόμενες μέρες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το ποιες θα είναι οι πρώτες δημοσκοπήσεις που θα πραγματοποιηθούν. Αν λοιπόν οι δημοσκοπήσεις καταφέρουν να σημειώσουν τηλεθεάσεις, τότε η εκπομπή θα σημειώσει πιο τακτική παρουσία. Αλλιώς, θα «χτυπά κάρτα» στον τηλεοπτικό αέρα, μόνο μία φορά το μήνα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε