Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ποια κυρία της τηλεόρασης επιστρέφει στο θέατρο;

Ποια κυρία της τηλεόρασης επιστρέφει στο θέατρο;

Είναι από τις πολύ καλές και σπουδαίες ηθοποιούς ενώ μάλιστα έχει υπογράψει τα σενάρια σε πολλές επιτυχημένες σειρές.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην έχουμε απολαύσει –πραγματικά!- τη γραφή της σε κάποια τηλεοπτική σειρά αλλά θα την απολαύσουμε να «γράφει» στο θέατρο με την ερμηνεία της.

Ο λόγος για την Κάκια Ιγερινού που έχει υπογράψει βιβλία για παιδιά, διασκευές και μεταφράσεις θεατρικών έργων, ενώ με τα σενάριά της που έχουν γίνει σειρές (όπως «Βίος Ανθόσπαρτος», «Περί ανέμων και υδάτων» και πολλά άλλα), μας έχει… καθηλώσει μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες. Και μπορεί, δυστυχώς, να έχει καιρό να πας προσφέρει σενάριο για κάποια τηλεοπτική σειρά, αλλά θα μας «αποζημιώσει» με την ερμηνεία της στο θέατρο, παρά το ότι δεν εμφανίζεται πολύ σε αυτό. Φαίνεται όμως, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση το… δέλεαρ ήταν αρκετό!

Την ερχόμενη θεατρική σεζόν λοιπόν, η Κάκια Ιγερινού επιστρέφει στο σανίδι για να ερμηνεύσει έναν πολύ ωραίο ρόλο σε μία παράσταση που αναμένεται να γεμίσει κόσμο, καθώς οι συντελεστές της είναι πολύ αγαπητοί. Συγκεκριμένα, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο του Newsit, την επόμενη σεζόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος γίνεται το «κοροϊδάκι» της Κατερίνας Παπουτσάκη. Στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» θα ανέβει το έργο των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη «Το κοροϊδάκι της δεσποινίδος», που αγαπήσαμε μέσα από την κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές το Ντίνο Ηλιόπουλο και την Τζένη Καρέζη.

Στην παράσταση που θα ανέβει σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, εκτός από τους τρεις προαναφερθέντες ηθοποιούς, θα παίξουν και οι Ταξιάρχης Χάνος, Τζένη Μπότση, Τάσος Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Στέλιος Πέτσος και πολλοί ακόμα νέοι ηθοποιοί.

Μπορεί το έργο να ανέβηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ’50, αλλά τα «κόκκινα ντοσιέ», τα σκάνδαλα και οι απάτες που αναφέρονται σε αυτό, συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην ελληνική μας πραγματικότητα. Και τουλάχιστον, στην παράσταση θα γελάσουμε με αυτά που στη ζωή, μας έχουν προκαλέσει πολλά ζόρια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε