Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε… εν μέσω κρίσης;

Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε… εν μέσω κρίσης;

Το ότι διανύουμε μία δύσκολη οικονομική περίοδος είναι γνωστό. Η κρίση έχει επηρεάσει πολύ και το τηλεοπτικό τοπίο και πλησιάζοντας στο τέλος της φετινής σεζόν, πολλοί tv αστέρες αρχίζουν να αγωνιούν για το τι θα γίνει του χρόνου.

Κι είναι λογικό καθώς κι αυτοί εργαζόμενοι είναι αντιμετωπίζοντας τα ίδια προβλήματα της καθημερινότητας. Από αυτό το άγχος, όπως σας είχαμε ενημερώσει και με παλαιότερα άρθρα του Newsit, έχουν γλιτώσει οι παρουσιαστές της απογευματινής εκπομπής του ALPHA «Δέστε τους», δηλαδή ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη.

Ο Νίκος υπέγραψε με το κανάλι της Κάντζας πριν από το Πάσχα ενώ η Μαρία, λόγω κάποιων προσωπικών προβλημάτων, είχε αναβάλει το προγραμματισμένο ραντεβού με τα στελέχη του σταθμού. Το συμβόλαιο όμως, ήταν στον ALPHA και παρά τα όσα λέγονταν και γράφονταν τις τελευταίες μέρες, οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τα στελέχη του σταθμού είναι πολύ καλές και η υπογραφή ήταν μία τυπική διαδικασία. Που τελικά έγινε κι αυτή…!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την προηγούμενη Παρασκευή η Μαρία Ηλιάκη πήγε στα γραφεία του ALPHA, συναντήθηκε με τα στελέχη του σταθμού, το συμβόλαιο βγήκε από το συρτάρι, οι υπογραφές έπεσαν και επίσημα πια, η συνεργασία ανανεώθηκε για ακόμα έναν χρόνο. Έτσι, είναι σίγουρο ότι το δίδυμο Νίκος Μουτσινάς και Μαρία Ηλιάκη, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να παρουσιάζει στο κανάλι της Κάντζας το «Δέστε τους».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε