Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποια σειρά σταματά ο ΑΝΤ1

Ποια σειρά σταματά ο ΑΝΤ1

Είναι από τις καινούργιες σειρές του σταθμού για τη φετινή σεζόν αλλά τελικά τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να την «κόψουν» από τον αέρα και μάλιστα στη θέση της να βάλουν σειρά σε επανάληψη.

Από την επόμενη βδομάδα λοιπόν η ελληνοκυπριακή σειρά «Τα πέντε κλειδιά» που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Λένας Μαντά σταματά να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Και λέω «σταματά» κι όχι «κόβεται» γιατί η σειρά θα συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά και από τον ΑΝΤ1 Κύπρου, ενώ οι έλληνες τηλεθεατές θα την παρακολουθούν από το… αδερφό κανάλι του ΑΝΤ1 Ελλάδος, το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Το πότε θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το συγκεκριμένο κανάλι δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αλλά αύριο, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, θα προβληθεί τελευταία φορά από τον ΑΝΤ1.

Στη θέση της σειράς «Τα πέντε κλειδιά» στο καθημερινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, δηλαδή στις 17:45, θα πάρει μία άλλη σειρά που θα προβάλλεται σε επανάληψη, το «Ταμάμ».

Αν και αύριο Παρασκευή, στις 23:15, κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της πετυχημένης σειράς και μάλιστα σε ελληνικό πρωτότυπο σενάριο, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει από τη Δευτέρα τους δύο προηγούμενους κύκλους της σειράς που ήταν βασισμένοι στο γερμανικό πρωτότυπο σενάριο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε