Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ποιά θα είναι η παρουσιάστρια στο Greek Idol

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τα προβλήματα του Καρβέλα με την κριτική επιτροπή.

Μετά από πολλές οντισιόν και δεκάδες συσκέψεις, τα στελέχη του ALPHA φαίνεται πως αποφάσισαν τελικά ποια θα είναι η παρουσιάστρια του Greek Idol. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit, την παρουσίαση του talent show πρόκειται να αναλάβει η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου. Το μόνο που εκκρεμεί πριν μπουν οι τελικές υπογραφές με τον ALPHA, είναι οι όποιες δεσμεύσεις της ηθοποιού με τον ΑΝΤ1, αφού πρωταγωνιστεί στην καινούργια σειρά του καναλιού, «Ο κύριος και η κυρία Πελς». Και αυτό είναι κάτι που θα διευθετηθεί αύριο, ώστε την Τρίτη να μπουν οι τελικές υπογραφές (οι πρώτες… έχουν ήδη πέσει!) αφού ο χρόνος πιέζει πολύ γιατί τα γυρίσματα ξεκινούν το επόμενο σαββατοκύριακο από τη Θεσσαλονίκη. Κι εκεί πρέπει να είναι και η παρουσιάστρια αλλά και η κριτική επιτροπή. 

Μάλιστα, για την κριτική επιτροπή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα αφού, απ’ ότι φαίνεται… δεν τους κάθονται τα μέλη που θέλει ο Νίκος Καρβέλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit, ο συνθέτης και πρόεδρος της επιτροπής θέλει κάποιους που είτε δεν είναι εύκαιροι λόγω άλλων υποχρεώσεων, είτε οι γερμανοί διοικούντες του καναλιού της Κάντζας, δεν φαίνεται να συμμερίζονται τις απόψεις του περί επιτυχίας με τα συγκεκριμένα πρόσωπα.
Στην πρώτη κατηγορία -δηλαδή οι… μη εύκαιροι- ανήκει ο Ηλίας Ψινάκης που ναι μεν, ο Καρβέλας τον θέλει πολύ στο Greek Idol αλλά ο γνωστός μάνατζερ έχει δέσμευση με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ως εκ τούτου λοιπόν δεν μπορεί να είναι στο talent show του ALPHA. 

Στη δεύτερη κατηγορία -δηλαδή αυτοί που δεν πιστεύουν οι γερμανοί- ανήκει ένα πρόσωπο που φαίνεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στο deal μεταξύ του συνθέτη και του ALPHA με σκοπό να… ωφεληθεί και το ίδιο. Μόνο που λογάριαζε χωρίς τους γερμανούς που απ’ ότι λέγεται, δεν το πιστεύουν καθόλου για να κάτσει στην κριτική επιτροπή! Το τι θα γίνει τελικά, θα αποφασιστεί τις αμέσως επόμενες ώρες σε… σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι του Καρβέλα, καθ’ ότι, όπως είπαμε, ο χρόνος πιέζει πολύ! Εκεί, θα πρέπει να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και είτε να καμφθούν οι αντιρρήσεις του συνθέτη περί δύο προσώπων που θέλουν από το κανάλι, είτε οι αντιρρήσεις των γερμανών σχετικά με τις προτάσεις του Καρβέλα. 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε