Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποιες καινούργιες σειρές κάνουν πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ

Ποιες καινούργιες σειρές κάνουν πρεμιέρα στο ΣΚΑΪ

Όχι μία αλλά δύο καινούργιες και πολύ δημοφιλείς σειρές πρόκειται να ξεκινήσει να προβάλλει σύντομα ο Σκάι.

Συγκεκριμένα, από το Σάββατο 5 Μαΐου, το κανάλι του Φαλήρου εντάσσει στο πρόγραμμά του τη σειρά «Life Unexpected» και τον 4ο κύκλο του «Dexter»
Έτσι, κάθε Σάββατο στις 5 το απόγευμα, θα προβάλλεται η σειρά «Life Unexpected», στην οποία ένα κορίτσι, η Lux, που έχει ζήσει με θετούς γονείς για 15 χρόνια αποφασίζει να πάρει τη ζωή της στα χέρια της.
Το ταξίδι της Lux μέσω του νομικού λαβυρίνθου της ενηλικίωσής της την οδηγεί στο βιολογικό πατέρα της, Nate «Baze» Bazile, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός μπαρ κι έκπληκτος μαθαίνει ότι έχει μια έφηβη κόρη. Η Lux μαθαίνει επίσης ότι μητέρα της είναι η Cate Cassidy, πολύ γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Όταν ένας δικαστής αποφασίζει ότι η Lux δεν είναι έτοιμη ακόμα για την ενηλικίωση, χορηγεί απροσδόκητα την προσωρινή κοινή επιτήρηση στον Baze και την Cate, οι οποίοι συμφωνούν να κάνουν έστω και καθυστερημένα μια προσπάθεια να δώσουν στη Lux την οικογένεια που της αξίζει.
Παίζουν : Britt Robertson (Lux) , Shiri Appleby (Cate Cassidy), Kristoffer Polaha (Nate “Baze” Basile) , Austin Basis (Math) ,Kerr Smith (Ryan Thomas)

Την ίδια μέρα, το Σάββατο 5 Μαΐου, στις 12 το βράδυ, ο Σκάι θα ξεκινήσει να προβάλλει τον 4ο κύκλο της πετυχημένης σειράς «Dexter». Ο Ντέξτερ δουλεύει για την αστυνομία του Μαϊάμι, βοηθώντας το τμήμα Ανθρωποκτονιών να εξιχνιάσει τις πιο φρικτές δολοφονίες. Τη μέρα λοιπόν, είναι ένας κυνηγός του εγκλήματος, μόλις πέφτει το σκοτάδι, όμως, αναλαμβάνει έναν πιο επικίνδυνο ρόλο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στους συμπολίτες του και με έναν πιο σκοτεινό τρόπο.
Τι θα δείτε στα καινούργια επεισόδια; Ο Ντέξτερ κατάφερνε πάντοτε να ξεφεύγει από δύσκολες καταστάσεις. Σήμερα, όμως, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να βρει την ισορροπία ανάμεσα στις οικογενειακές υποχρεώσεις του και τα επαγγελματικά του καθήκοντα στο τμήμα ανθρωποκτονιών του Μαϊάμι. Καθώς η εξάντληση μεγαλώνει και η αϋπνία έρχεται στο προσκήνιο, ο Ντέξτερ αναρωτιέται μήπως έχει αναλάβει περισσότερα από όσα μπορεί να ελέγξει.
Να σημειώσουμε ότι η σειρά προβάλλεται σε 200 χώρες. Από το 2006 μέχρι σήμερα έχει κερδίσει 24 βραβεία (μεταξύ των οποίων 2 EMMY και 1 Χρυσή Σφαίρα), ενώ έχει προταθεί για περισσότερα από 80 (μεταξύ των οποίων 21 υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ, 7 Χρυσές Σφαίρες, 1 BAFTA). Ακόμη, έχει κατακτήσει ΕΜΜΥ σκηνοθεσίας και καλύτερου Guest Actor.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε