Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ποιο είναι το… κορίτσι των «Αρβύλα»;

Σε διακοπές βρίσκονται αυτήν την περίοδο οι «Ράδιο αρβύλα» ενώ από το Σεπτέμβριο θα επιστρέψουν κανονικά στο πόστο τους στον ΑΝΤ1.

Συνήθως όμως, όταν λέμε για τη θεσσαλονικιώτικη παρέα εννοούμε πρωτίστως τους Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο και Χρήστο Κιούση. Βέβαια, το δικό τους, αντρικό κοινό έχουν και η Χριστίνα Μουστάκα και Ευγενία Σαμαρά. Υπάρχει όμως κι άλλο ένα… κορίτσι που κυκλοφορεί όλη την ώρα στο πλατό της εκπομπής και έχει μάλιστα πάρα πολλούς θαυμαστές. Η σταρ αυτή δεν είναι άλλη από τη Σαρδέλα, την πιστή τετράποδη και χαριτωμένη σκυλίτσα του Στάθη Παναγιωτόπουλου που καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής κυκλοφορεί ανάμεσα στους παρουσιαστές, είτε κάθεται και τους ακούει. Και το σημαντικότερο: είναι τόσο πιστή στο Στάθη που δεν… αντιδρά στα ανέκδοτά του, όπως κάνουν οι υπόλοιποι «Αρβύλες».

Ποια είναι όμως, η Σαρδέλα;

Το «κορίτσι» λοιπόν των «Αρβύλα» είναι περίπου 11μιση ετών καθώς γεννήθηκε κοντά στην πρωτοχρονιά του 2001. Ο Στάθης την βρήκε εγκαταλειμμένη, ούτε δύο μηνών κουτάβι, έξω από το σπίτι του στην παραλία Νέων Επιβατών. Από εκείνη τη στιγμή Στάθης και Σαρδέλα κόλλησαν! Ο παρουσιαστής φροντίζει να παίρνει ακόμα και στις διακοπές του την τετράποδη φίλη του επιλέγοντας κυρίως μέρη όπου δέχονται σκυλιά. Άλλωστε, όταν δεν είναι μαζί του, η Σαρδέλα είναι εμφανώς στεναχωρημένη.

Και μπορεί η Σαρδέλα να είναι πλέον μία μεγάλη τηλεοπτική σταρ με πολλούς θαυμαστές και στο πέρασμά της πολλοί να είναι αυτοί που της κάνουν χαρές αλλά στα πρώτα της βήματα αντιμετώπισε προβλήματα. Όπως αποκαλύπτει ο Στάθης στην εφημερίδα Espresso

«όταν ενηλικιώθηκε, ρώτησα πάρα πολλούς φίλους κα γνωστούς αν θα ήθελαν ένα κουτάβι της, μήπως και ζευγάρωνε. Κανείς, μα κανείς, δεν είπε “ναι” και έτσι αναγκάστηκα να τη στειρώσω. Παρεμπιπτόντως, της έκανα μερική στείρωση, ώστε να έχει οίστρο και να κάνει σεξ, αλλά να μην κάνει κουτάβια. Όλοι, βλέπετε, οι κατ’ όνομα ζωόφιλοι, θέλουν σκυλιά ράτσας, αγνοώντας πρώτον το φρικτό εμπόριο και τα βασανιστήρια που υφίστανται τα εισαγόμενα σκυλιά ράτσας, δεύτερον το πόσο εξαιρετικά σκυλιά είναι τα ημίαιμα, και τρίτον το σημαντικό πρόβλημα των αδέσποτων στη χώρα μας, τη μοναδική δήθεν προηγμένη χώρα που φέρεται τόσο απάνθρωπα στα ζώα.»

Αυτήν την περίοδο η Σαρδέλα ετοιμάζεται για διακοπές μαζί με το Στάθη της. Αγαπημένος τόπος διακοπών της είναι η Αλόννησος όπου πραγματικά χαίρεται τις ανέμελες καλοκαιρινές μέρες, κάνοντας μπάνιο, αλητεύοντας και… συναγωνιζόμενη το Στάθη ποιος θα φάει περισσότερο.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε