Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ποιο τραγούδι ψηφίζουν οι VEGAS για τη Eurovision!

Ποιο τραγούδι ψηφίζουν οι VEGAS για τη Eurovision!

Οι VEGAS είναι από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα και δεν είναι τυχαίο που κάθε τους τραγούδι γνωρίζει επιτυχία, αφού προσέχουν πολύ κάθε τους δουλειά.

Αυτή την Κυριακή μάλιστα,  θα κάνουν… δουλίτσα, αφού μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη είναι καλεσμένοι στο πάρτι που κάνει κάθε Κυριακή, στις 8 το απόγευμα ο «Λάμψη 62,3» στο «Divine» και έχει ως σλόγκαν «Γίνεται δουλίτσα».

Με αφορμή λοιπόν το κυριακάτικο πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού, συναντήθηκα με τους VEGAS στην πρόβα που έκαναν στο bar-restaurant στο Κεφαλάρι και συζητώντας για διάφορα θέματα, τους ρώτησα και το πώς τους φάνηκαν τα τέσσερα τραγούδια που θα διαγωνιστούν, διεκδικώντας το εισιτήριο για το φετινό φεστιβάλ της Eurovision και μου είπαν πως «μας αρέσουν πάρα πολύ και οι τέσσερις μουσικές προτάσεις. Είναι από τις λίγες φορές που υπάρχουν τόσο ιδιαίτερες υποψηφιότητες.

Το τραγούδι του Άλεξ με τη Giorgina είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση. Και για πρώτη φορά στο θεσμό, κάτι τόσο προχωρημένο σαν άκουσμα, από την πλευρά της Ελλάδας. Το τραγούδι της Θωμαή Απέργη είναι εξαιρετικό σαν σύλληψη, αλλά ίσως, θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερο για το θεσμό. Το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη αντικατοπτρίζει ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής μουσικής κουλτούρας. Και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί.

Αφήσαμε το αγαπημένο μας για το τέλος. Koza Mostra και Αγάθωνας Ιακωβίδης. Θεωρούμε ότι είναι το ιδανικό! Συνδυάζει τρομερά εύστοχα, στοιχεία του κλασσικού ρεμπέτικου με βαλκανικό ska-pank ρυθμό. Είναι το ιδανικό κατά τη γνώμη μας, για να μας εκπροσωπήσει!».

Οι VEGAS λοιπόν ψήφισαν, δείχνοντας την προτίμησή τους στο τραγούδι ALCOHOL IS FREE. Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός, θα δούμε ποιο τραγούδι θα επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό φεστιβάλ της Eurovision.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιο τραγούδι για την Eurovision προηγείται στις δημοσκοπήσεις; Ψηφίστε το αγαπημένο σας!

Eurovision: Μάθε ποιο τραγούδι προηγείται στην ψηφοφορία του TLIFE!

Άγριο ξέσπασμα Λιάγκα: “Το τραγούδι της Ηλιάδη είναι τουρκομπαρόκ! Άθλιο! Εξευτελιστικό! Trash!

Το zappIT στη παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε