Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιοι αναδείχτηκαν νικητές στη μάχη της τηλεθέασης

Η «Ζωή» τα έβαλε με τους… πλακατζήδες και η Άννα Βίσση με τους Fabulous αλλά τελικά νικητές στη μάχη της τηλεθέασης βγήκαν οι «ευτυχισμένοι».

Πάμε να δούμε πώς διαμορφώθηκε η τηλεθέαση χθες το βράδυ στο prime time και θα καταλάβετε.

Στη μάχη από τις 9 έως τις 10, νικήτρια αναδείχτηκε πάλι η καθημερινή σειρά του MEGA «Η ζωή της άλλης» σημειώνοντας μέσο όρο 40,1 στο γενικό σύνολο και 28,6 στο δυναμικό κοινό ενώ ο Σάββας Πούμπουρας με το Δημήτρη Βλάχο έφεραν στον ΑΝΤ1 με το «Πλάκα κάνεις» 17,1 και 24,3 αντίστοιχα. Πίσω στην κούρσα βρέθηκε η επανάληψη της εκπομπής «Σπίτι από την αρχή» με τη Σίσσυ Φειδά. Ο ALPHA προσπάθησε να καλύψει το κενό στο πρόγραμμά του αλλά τελικά εισέπραξε 10,9 στο γενικό σύνολο και 13,9 στο δυναμικό κοινό.

Πεσμένα τα νούμερα τηλεθέασης για τους «Fab 5» στον ΑΝΤ1 που την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, σημείωσαν μέσο όρο 18,9 στο γενικό σύνολο και 27,5 στο δυναμικό κοινό ενώ το ριάλιτι στον ALPHA «Άννα Βίσση –Όσο έχω φωνή» παρέμεινε σε χαμηλές πτήσεις σημειώνοντας 10,8 και 11,7 αντίστοιχα. Νικητές αναδείχτηκαν οι «ευτυχισμένοι» του MEGA αφού η επανάληψη της σειράς «Ευτυχισμένοι μαζί» κατάφερε να φέρει την ευτυχία στο κανάλι της Μεσογείων σημειώνοντας 24,2 στο γενικό σύνολο ενώ βρέθηκαν στη δεύτερη θέση (μετά τους «Fab 5») στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας 24,2 στο γενικό σύνολο και 24,7 στο δυναμικό κοινό. Το ότι όμως, η πολλοστή επανάληψη της ελληνικής σειράς καταφέρνει να κερδίσει την πρωτιά στο σύνολο τηλεθέασης λέει πολλά….!

Την επόμενη ώρα, από τις 11 έως τις 12 το βράδυ, νικητές αναδείχτηκαν και πάλι οι «Ράδιο αρβύλες» σημειώνοντας 30,4 στο γενικό σύνολο και 40,1 στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκε η «Έρευνα» του Παύλου Τσίμα που έφερε στο MEGA 13,6 και 12,2 αντίστοιχα ενώ η επανάληψη στις «Οικογενειακές ιστορίες» του ALPHA σημείωσαν 11,5 και 8,1.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε