Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ποιοι είναι οι stars στο «Dancing with the stars»

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται αυτές τις μέρες τα στελέχη του ΑΝΤ1 αλλά και της εταιρείας παραγωγής «ENA Productions» για το «Dancing with the stars».
Α κι η πρεμιέρα του talent show αναβλήθηκε για μία βδομάδα, ο χρόνος πιέζει και ελάχιστοι από τους stars είναι αυτοί που έχουν βάλει την υπογραφή τους για να συμμετέχουν. Αύριο μάλιστα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, πρέπει οι διαγωνιζόμενοι να γνωριστούν με τους προπονητές τους, τους επαγγελματίες χορευτές που θα αναλάβουν ως παρτενέρ τους να τους μαθαίνουν τους χορούς και να ξεκινήσουν άμεσα τις πρόβες.
 
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, σήμερα πολλοί από τους stars θα περάσουν από τα γραφεία της εταιρείας παραγωγής προκειμένου να υπογράψουν.
 
Η λίστα των συμμετεχόντων περιλαμβάνει λαμπερά ονόματα από όλους τους χώρους εκτός από της πολιτικής, αφού έως τώρα, κανένας πολιτικός δεν δέχτηκε να συμμετέχει στο talent show φοβούμενοι, όπως είπαν, την κριτική! Ένα ακόμα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 είναι ότι δεν έχουν αποφασίσει αν οι συμμετέχοντες θα είναι 12 ή 14. Αν και αρχικά είχαν πάρει την απόφαση τα ζευγάρια φέτος να αυξηθούν, εντούτοις και μετά την αναβολή της πρεμιέρας σκέφτονται ότι με 14 ζευγάρια, το «Dancing with the stars» θα ολοκληρωθεί τέλος Ιουνίου, οπότε δεν αποκλείεται σήμερα να αποφασίσουν ο τελικός αριθμός να είναι 12 ζευγάρια. Μάλιστα, αν τελικά επιλέξουν 14 ζευγάρια, τότε ο αριθμός των αντρών θα είναι περισσότερος από αυτών των γυναικών.
 
Ποιοι είναι όμως αυτοί που την επόμενη Κυριακή, 20 Μαρτίου θα βρεθούν στην πίστα του «Dancing with the stars»;
 
Από γυναίκες (με αλφαβητική σειρά για να μην πικράνουμε καμία) θα είναι οι: Ναταλία Δραγούμη, Αγγελική Ηλιάδη, Γωγώ Μαστροκώστα, Ελεονώρα Μελέτη, Μαριέττα Χρουσαλά, Νατάσα Καλογρίδη.
 
Στους άντρες (πάλι με αλφαβητική σειρά βάσει του επωνύμου τους) θα είναι: Αργύρης Αγγέλλου, ένας από τους γνωστούς πολίστες, τα αδέρφια Γιώργο και Ζάχο Αφρουδάκη (με πιο πιθανό να κλείνει σήμερα ο δεύτερος), Νάσος Γαλακτερός, Γιώργος Γερολυμάτος, Φαίδων Κεφαλέας, Κώστας Μαρτάκης, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιώργος Χρανιώτης.
 
Σήμερα λοιπόν οι πιο πάνω θα πρέπει είτε να υπογράψουν και να συμμετέχουν στο φιλανθρωπικού σκοπού talent show, είτε όχι οπότε οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 θα χρησιμοποιήσουν ένα από τα τρία –τέσσερα ακόμα πρόσωπα που κρατούν ως μπαλαντέρ. Είναι σίγουρο πάντως, πως αν όχι όλοι, τουλάχιστον οι 10 με 11 από τους προαναφερόμενους θα είναι οι διαγωνιζόμενοι stars στο «Dancing with the stars»  
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε