Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποιοι stars… ουρλιάζουν για καλό σκοπό;

Ποιοι stars… ουρλιάζουν για καλό σκοπό;

Δύσκολοι καιροί και για celebrities. Εξαιτίας των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας οι δουλειές έχουν περιοριστεί και πολλοί είναι αυτοί που παραμένουν εκτός χώρου.

Λογικό λοιπόν αρκετοί από αυτούς να θέλουν να… ουρλιάξουν για να ξεθυμάνουν. Κάποιοι όμως, δεν κλείνονται στο σπίτι τους βαρώντας τους τοίχους αλλά μπαίνουν στο… σκοτάδι και ξελαρυγγιάζονται!

Όπως πολύ καλά θα καταλάβατε, αναφερόμαστε στο «Black out», που βάζει στο σκοτάδι τους διαγωνιζόμενους που προσπαθούν να ξεπεράσουν τους φόβους τους. Εκτός όμως, από τον απλό κόσμο που λαμβάνει μέρος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, διεκδικώντας χρήματα, υπάρχουν και αρκετοί celebrities που δέχτηκαν να κλειστούν στο σκοτάδι για καλό σκοπό, αφού τα χρήματα που κερδίζουν τα δίνουν σε φιλανθρωπικά σωματεία και συλλόγους.

Την επόμενη Δευτέρα λοιπόν, 16 Απριλίου, η Νάντια Μπουλέ υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής 6 παίκτες που είναι γνώριμοι στο τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, οι Μαριάντα Πιερίδη (τραγουδίστρια και ραδιοφωνική παραγωγός), Κώστας Φραγκολιάς (μοντέλο και παρουσιαστής), Αννίτα Ναθαναήλ (επιχειρηματίας), Στέλλα Γιαμπουρά (μοντέλο και ηθοποιός), Γιώργος Μανίκας()μοντέλο) και Στέλιος Χανταπάκης (μοντέλο) μπήκαν στο σκοτεινό δωμάτιο και προσπάθησαν να ξεπεράσουν τους φόβους τους, διεκδικώντας χρήματα για τον πρότυπο ξενώνα θεραπείας και αποκατάστασης για το κακοποιημένο και παραμελημένο παιδί, SOS ΕΛΙΖΑ.

Έτσι οι διαγωνιζόμενοι stars θα έρθουν αντιμέτωποι με 8 γυάλες, θα κάνουν δρόμο μετ’ εμποδίων, θα πάνε super market αλλά θα ψωνίσουν… από σβέρκο, θα πρέπει να μυρίσουν περίεργα πράγματα ενώ θα πρέπει να αγωνιστούν και στο σούμο. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα… ουρλιαχτά έδωσαν και πήραν. Τουλάχιστον, στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι celebrities ούρλιαξαν για φιλανθρωπικό σκοπό! Κι είναι σίγουρο ότι την επόμενη μέρα από την Κυριακή του Πάσχα που θα προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο, οι τηλεθεατές θα γελάσουν πολύ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε