Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ποιος ετοιμάζει πολιτική εκπομπή στον ALPHA

Ποιος ετοιμάζει πολιτική εκπομπή στον ALPHA

Ενεργοποίησαν την πρωινή ζώνη και με το «Happy day» κάθε πρωί μπήκαν ξανά στη μάχη της τηλεθέασης.

Ένα από τα επόμενα σχέδια των στελεχών του ALPHA είναι να ενεργοποιήσουν την πρωινή ζώνη και τα πρωινά του σαββατοκύριακου, αλλά ακόμα, παρά τα όσα γράφονται, αυτό είναι σχέδιο επί του χάρτου. Βέβαια στόχος τους είναι πριν από την ψυχαγωγική εκπομπή του σαββατοκύριακου, τη «Μες στην καλή χαρά», να βγαίνει στον αέρα μία πιο ενημερωτική εκπομπή, αφού άλλωστε η βάρδια του τεχνικού προσωπικού υπάρχει. Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν πάντως το επόμενο διάστημα, ώστε αν είναι να βγει στον αέρα καινούργια εκπομπή να ξεκινήσει μετά το Πάσχα.

Τον Απρίλιο όμως, μετά το Πάσχα και λόγω των εκλογών για το ευρωκοινοβούλιο και την τοπική αυτοδιοίκηση θα βγει στον αέρα μία καινούργια πολιτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Θάνο Δημάδη.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα με στόχο να περάσουν από αυτήν όσο το δυνατόν περισσότεροι υποψήφιοι.  Μετά το Πάσχα άλλωστε θα ξεκινήσει και επίσημα η προεκλογική περίοδος και τα Μέσα Ενημέρωσης θα πρέπει, ως οφείλουν, να καλύψουν μέρος του προγράμματός τους με υποψήφιους των πολιτικών συνδυασμών. Έτσι, στον ALPHA την εκπομπή θα παρουσιάσει ο Θάνος Δημάδης, ενώ και σε υπόλοιπες εκπομπές του σταθμού, αλλά και στο δελτίο ειδήσεων θα φιλοξενηθούν αντιπρόσωποι των κομμάτων, ώστε να υπάρξει παρουσίαση των περισσοτέρων από αυτά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε