Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ποιος ηθοποιός μετά τη «Ζωή της άλλης» έγινε και… DJ + Φωτό

Τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούσε στη «Ζωή της άλλης» που σάρωνε στους πίνακες τηλεθέασης.

Το όνομά του μάλιστα «έπαιξε» πολύ και για να είναι στον καινούργιο κύκλο επεισοδίων του «50-50» αλλά που τελικά η σειρά δεν βγήκε στον αέρα.

Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολάκη, το «Μάνο Καλλιφατίδη» από τη «Ζωή της άλλης» που μπορεί φέτος να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά εξασκεί… άλλα ταλέντα του. Ο γνωστός ηθοποιός, εδώ και λίγους μήνες έχει ανοίξει ένα μπαρ ρεστοράν στο κέντρο της Αθήνας, το «Pinocchio», στην οδό Ιπποκράτους. Το μαγαζί συγκεντρώνει πλήθος συναδέρφων του και γενικότερα πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και πολύ άλλο κόσμο που θέλει να διασκεδάσει. Για την καλύτερη διασκέδασή του μάλιστα, φροντίζει προσωπικά και… μουσικά, ο ίδιος ο Αποστολάκης.

Κάθε Δευτέρα λοιπόν, ο Κώστας παίρνει τα cd του, περνά μέσα από το μπαρ, και αναλαμβάνει το ρόλο του DJ. Μάλιστα, όλοι λένε ότι… ερμηνεύει κι αυτό το ρόλο πολύ καλά αφού καταφέρνει με τα τραγούδια που επιλέγει, οι παριστάμενοι να διασκεδάζουν ακόμα περισσότερο.

Το ότι δεν μπορεί να κάνει καθημερινά τον DJ αλλά μόνο κάθε Δευτέρα, είναι γιατί πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση» που έχει γράψει και σκηνοθετήσει η Δήμητρα Παπαδοπούλου και στην οποία πρωταγωνιστούν και οι Κώστας Βουτσάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Πέτρος Λαγούτης, Σοφία Παυλίδου. Να σημειώσουμε δε, ότι λόγω της επιτυχίας της, η παράσταση θα συνεχίσει στο θέατρο ΗΒΗ και για δύο εβδομάδες μετά το Πάσχα, ενώ το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Το καλοκαίρι όμως, πέρα από τα επαγγελματικά τρεξίματα, ο Κώστας Αποστολάκης θα παντρευτεί με την αγαπημένη του, γνωστή δημοσιογράφο, Αμέλια Αναστασάκη. Λογικό λοιπόν που ο ηθοποιός ασχολείται και με τη μουσική αφού διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε