Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιος κέρδισε; Ο Λαζόπουλος, ο Ρουβάς ή η «Ζωή»;

Τι έγινε στη μάχη του prime time της Παρασκευής

Αρκετά… παράδοξα είχαμε χθες Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στη μάχη της τηλεθέασης. Το πιο χαρακτηριστικό από αυτά είναι ότι μία φάρσα για βόμβα προκάλεσε… έκρηξη στις τηλεθεάσεις.

Πάμε όμως να δούμε τι έγινε χθες στη μάχη του prime time από τις 9 έως τις 12.
 
Κατ’ αρχάς στη ζώνη 9 με 10 το βράδυ νικήτρια βγήκε για ακόμα μία φορά η «Ζωή της άλλης» στο MEGA σημειώνοντας μέσο όρο στο γενικό σύνολο 33,8. Την ίδια ώρα το «X Factor» στον ΑΝΤ1 σημείωσε 15,7 μένοντας πίσω και από την επανάληψη της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στον ALPHA αφού ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε στο 18. Και να σκεφτείτε ότι οι τηλεθεατές έμαθαν ότι η επανάληψη της εκπομπής του Λαζόπουλου μετατίθεται από το Σάββατο όπου προβάλλεται συνήθως στη χθεσινή μέρα… όταν έκαναν ζάπινγκ. Ο ALPHA αποφάσισε την αλλαγή στις 6 το απόγευμα προσπαθώντας να κερδίσει νούμερα κυρίως από τον ΑΝΤ1. Και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε…!
 
Την επόμενη ώρα το MEGA είχε την «Πολυκατοικία» που έμεινε στην τρίτη θέση της κατάταξης σημειώνοντας 19,9 στο γενικό σύνολο ενώ ο Λαζόπουλος κατάφερε να ξεπεράσει τη σειρά κατά 0,1 σημειώνοντας μέσο όρο στο γενικό σύνολο 20. Η έκπληξη όμως ήρθε από τον ΑΝΤ1! Ενώ όπως είπαμε την πρώτη ώρα του live το «X Factor» βρέθηκε στην τρίτη θέση της κατάταξης, αυτήν την ώρα πέρασε στην πρώτη θέση σημειώνοντας 23,3. Η άνοδος μάλιστα στις τηλεθεάσεις σημειώθηκε μετά τις 10 και τέταρτο όπου λόγω της φάρσας για βόμβα διακόπηκε η ζωντανή μετάδοση και πρόβαλλαν video με διάφορα… κωμικά αποσπάσματα από τις οντισιόν. Θέλετε γιατί η ξαφνική διακοπή προκάλεσε την έκπληξη των τηλεθεατών; Θέλετε γιατί το βίντεο είχε πολύ γέλιο; Το αποτέλεσμα είναι ότι η φάρσα για βόμβα και η διακοπή του live προκάλεσε έκρηξη στα νούμερα τηλεθέασης αφού από το 16,6 το talent show εκτινάχθηκε στο 28.
 
Νούμερα τηλεθέασης που το «X Factor »κράτησε και την επόμενη ώρα, καταφέρνοντας να παραμείνει στην πρώτη θέση στο γενικό σύνολο και να… φάει το «Master Chef». Έτσι από τις 11 έως τις 12 το talent show του ΑΝΤ1 στο γενικό σύνολο έφτασε στο 24,6 αφήνοντας πίσω το ριάλιτι μαγειρικής στο 22,7.
 
Να υπενθυμίσουμε ότι τη Δευτέρα όταν κυκλοφορήσουν τα «καθαρά» στοιχεία της AGB θα σας ενημερώσουμε για τους καθαρούς μέσους όρους των εκπομπών και στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό. Αν και τα στοιχεία με τις τηλεθεάσεις της AGB που σας δημοσιεύσαμε με τους μέσους όρους κατά ώρες είναι πιο αντικειμενικά για να βγάλεις καλύτερα συμπεράσματα.
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε