Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ποιος κέρδισε στη μάχη του σαββατόβραδου: Λαζόπουλος, Αρναούτογλου ή Μπουλέ;

Ποιος κέρδισε στη μάχη του σαββατόβραδου: Λαζόπουλος, Αρναούτογλου ή Μπουλέ;

Τι έγινε όταν μπήκε στην αρένα το «Master Chef» με τη Μανωλίδου;

 

Σάββατο βράδυ κι ενώ αρκετοί τηλεθεατές χαλάρωναν μπροστά στις τηλεοράσεις τους κάποιοι ετοιμάζονταν για τη μάχη της AGB.

Λάκης Λαζόπουλος, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νάντια Μπουλέ ετοιμάζονταν να κατέβουν στην αρένα σε ALPHA, MEGA και ΑΝΤ1, αντίστοιχα. Βέβαια για να ακριβολογούμε, τη μεγαλύτερη πίεση την είχε ο Άρνι που ήταν ο μόνος που έκανε live μάχη ενώ οι άλλοι δύο μονομάχοι ήταν πιο χαλαροί αφού το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη ήταν σε επανάληψη και το «Top Chef» της  Νάντιας μαγνητοσκοπημένο.

Παρ’ όλα αυτά η μάχη δόθηκε και σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της AGB, οι μέσοι όροι των τριών εκπομπών είναι οι εξής:
 
ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΑΘΜΟΣ
 

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

 

ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MONEY DROP – MEGA
25
28,3
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ -ALPHA
24,5
18,3
TOP CHEF – ANT1
13,2
17,4
 
Παρατηρούμε λοιπόν ότι ακόμα και σε επανάληψη το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» καταφέρνει να συγκεντρώνει πολλούς τηλεθεατές που… γουστάρουν να βλέπουν το Λαζόπουλο να… τα χώνει! Η διαφορά με το live τηλεπαιχνίδι του MEGA είναι μόλις μισή μονάδα.

Ωστόσο, το νεανικό κοινό βλέπουμε να δίνει σοβαρό προβάδισμα στον Αρναούτογλου, κατατάσσοντάς τον άνετα στην πρώτη θέση. Νεανικό κοινό όμως κερδίζει και η Μπουλέ με τους chef της, αποφεύγοντας κατά πώς φαίνεται έτσι την όποια μετακόμιση της εκπομπής της σε άλλη μέρα και ώρα.
 
Ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε και τα εξής: το τηλεπαιχνίδι του MEGA μεταδιδόταν μέχρι τις 22:15 και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα ακόμα επεισόδιο του «Master Chef» με την Ευγενία Μανωλίδου. Το ριάλιτι μαγειρικής σημείωσε υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης φτάνοντας στο 28,2 στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό στο 38,3.
Συμπέρασμα: κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται όλο και περισσότερο πως τα μαγειρέματα πουλάνε. Δεν είναι τυχαίο που η τηλεόραση έχει βάλει την καλή της ποδιά μαγειρικής κι έχουν πάρει φωτιά οι φούρνοι κι οι κουτάλες.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε