Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιος παρουσιαστής δηλώνει πως «η πρώτη σκέψη μου το πρωί είναι το σεξ»!

Έχει πάρει δεκάδες συνεντεύξεις από διάσημους σταρ σε όλο τον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά αποκαλύπτει ότι θα έκανε πρόταση γάμου στην Αντζελίνα Τζολί ενώ δεν διστάζει να ομολογήσει πως η πρώτη σκέψη του κάθε πρωί είναι το σεξ!

Ο λόγος για το Γιώργο Σατσίδη που μπορεί να έχει πάρει συνεντεύξεις από δεκάδες σταρ αλλά τώρα κάθισε αυτός στην καρέκλα και ανακρίθηκε από τη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη. Στην εκπομπή «Everyday Girls» που θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο MTV ο Γιώργος Σατσίδης απαντά σε όλα.

«Αν είχα τώρα ένα μονόπετρο, θα έκανα πρόταση γάμου στην Angelina Jolie. Δεν υπάρχει άλλη γυναίκα σαν αυτή, είναι θεά και αφού δεν έχει παντρευτεί τον Μπραντ, είναι θεωρητικά ελεύθερη». Ωστόσο λέει πως «το ωραιότερο στήθος στο Χόλιγουντ το έχει η Μέγκαν Φοξ. Για τα οπίσθια δεν τίθεται καν θέμα! Ανήκουν βέβαια στη Τζένιφερ Λόπεζ! Όταν τη συνάντησα και κάθισε στην καρέκλα απέναντί μου, θα ήθελα πολύ να ήμουν… η καρέκλα!». Μάλιστα ο παρουσιαστής είναι αποκαλυπτικός και για την προσωπική του ζωή αφού λέει πως «έχω πάντα μαζί μου προφυλακτικά. Η πρώτη σκέψη μου το πρωί είναι το σεξ»!

Όσο για τη δουλειά του τονίζει πως «ξεκίνησα να δουλεύω σε αυτή την δουλειά από τα 22 μου. Ήταν το παιδικό μου όνειρο, όμως με έχουν πολεμήσει πολύ και συνεχίζουν να με πολεμούν».

Ο Γιώργος Σατσίδης παίρνει θέση και για τα τούρκικα σήριαλ που έχουν… κατακλύσει την ελληνική τηλεόραση λέγοντας πως «τα σιχαίνομαι. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ, κανένα. Έχουμε τόσο ωραία γλώσσα, γιατί θα πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε αυτή την βαριά προφορά; Δεν θα τα παρακολουθούσα ούτε και μεταγλωττισμένα».

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αυτή τη Δευτέρα στο MTV.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε