Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποιους… καίει ο Κωστόπουλος;

Ποιους… καίει ο Κωστόπουλος;

Δύο μέρες έχουν απομείνει για τις εθνικές εκλογές και όλοι παρακολουθούμε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

Εκτός όμως, από τις δημοσκοπήσεις, υπάρχουν και τα… άστρα. Τι λένε λοιπόν τα άστρα για τα… αστέρια της πολιτικής σκηνής;

Στο ερώτημα αυτό θα απαντήσει ο Γιώργος Πανόπουλος, που είναι καλεσμένος στο αποψινό «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου. Τι λένε λοιπόν τ’ άστρα για τους πολιτικούς αρχηγούς; Ποιο κόμμα θα έρθει δεύτερο στις εκλογές; Τι κοινό έχει η 6η Μαΐου με τον Τιτανικό και το τσουνάμι; Ακόμα, ο Γιώργος Πανόπουλος αναλύει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 τι συνέβη στις κυβερνήσεις που προέκυψαν από πανσέληνο, όπως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές!

Εκτός όμως από το Γιώργο Πανόπουλο, καλεσμένος στο αποψινό «Βράδυ» είναι και ο Λάμπρος Φισφής, που ανήκει στην ομάδα της εκπομπής του MEGA, «Κάψε το σενάριο». Και να σκεφτείτε ότι η εκπομπή του MEGA βρίσκεται πλέον απέναντι από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Το αμάρτημα της μητρός μου» στην οποία ποντάρει πολύ το κανάλι του Αμαρουσίου. Σε επόμενο μάλιστα επεισόδια της σειράς πρόκειται να παίξει ως ηθοποιός η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου που επίσης ανήκει στην ομάδα της εκπομπής του MEGA.

Απόψε, στο «Βράδυ» όμως, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την ανταγωνιστική εκπομπή έχοντας καλεσμένο το Φισφή. Και μάλλον η απόφασή του αυτή, έκανε κάποιους «κατοίκους» του ΑΝΤ1 που περιμένουν και «καίγονται» από ανυπομονησία για να βρεθούν καλεσμένοι του, τελικά να… καούν από τα νεύρα τους, βλέποντας στην πολυθρόνα απέναντί του να κάθονται… ανταγωνιστές από το «Κάψε το σενάριο»!

Απόψε το «Βράδυ» λοιπόν έχει άστρα και… δυσάρεστα σενάρια για ορισμένα «αστέρια» του ΑΝΤ1. Τουλάχιστον οι τηλεθεατές προβλέπεται ότι θα περάσουν καλά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε