Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πολιορκούν την Αυγουστάκη

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Γιατί ήθελε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Απογοητευμένη, στεναχωρημένη αλλά και εκνευρισμένη. Έτσι εμφανίστηκε η Κατερίνα Αυγουστάκη στη συνέντευξη που παραχώρησε προκειμένου να διευκρινίσει το τι ακριβώς συνέβη και αποκλείστηκε το τραγούδι της από τη διαδικασία επιλογής για το φεστιβάλ της Eurovision.

Απογοητευμένη γιατί δεν κατάφερε να διαγωνιστεί.

Στεναχωρημένη γιατί ήθελε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, κυρίως για να ευχαριστήσει τον πατέρα και τη γιαγιά της που της έχουν μεταδώσει την αγάπη για την Ελλάδα.

Εκνευρισμένη γιατί κανείς από την ΕΡΤ δεν την ειδοποίησε επίσημα να της πει ότι αποκλείστηκε ενώ δεν απαντούσαν και στις συνεχείς κλήσεις τόσο αυτής όσο και των συνεργατών της.

Η ελληνοβελγίδα τραγουδίστρια εξέφρασε μάλιστα και την απορία της, πώς μπορεί να είναι «νόμιμη» σύμφωνα με τους κανόνες της EBU (αφού το τραγούδι της δεν είχε ακουστεί πριν από τις 31 Οκτωβρίου) αλλά η ΕΡΤ να την αποκλείσει επειδή κάποιοι (?!?) διέρρευσαν στο internet το remix του τραγουδιού της.

Κανείς όμως δεν της απάντησε, αφού κανείς από την ΕΡΤ δεν ήταν παρών στη συνέντευξη!

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το τραγούδι… πολιορκείται από αρκετούς προκειμένου να κυκλοφορήσει επίσημα πια, μετά τον αποκλεισμό του από το διαγωνισμό για τη Eurovision. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της δισκογραφικής εταιρείας Minos-Emi έχουν δεχτεί αρκετές προτάσεις από έντυπα που θέλουν να κυκλοφορήσουν το… επίμαχο τραγούδι. Ωστόσο, η δισκογραφική εταιρεία δεν έχει αποφασίσει ακόμα τον τρόπο που θα κυκλοφορήσει το τραγούδι, αν δηλαδή θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία ή μέσω κάποιου εντύπου.

Βέβαια, δεν πολιορκείται μόνο το τραγούδι αλλά και η ίδια η ερμηνεύτριά του. Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η Αυγουστάκη συμφώνησε με γνωστό περιοδικό και έτσι, σύντομα θα απολαύσουμε μέσω φωτογραφιών και το σωματικό της… κάλλος!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε