Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Πολλές ελπίδες για τους «Βασιλιάδες»!

Το ότι διανύουμε μία πολύ δύσκολη περίοδο δεν χρειάζεται να το πούμε. Είναι γνωστό και… επίπονο σε όλους.

Ως εκ τούτου λοιπόν, ακόμα και στο τηλεοπτικό τοπίο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και γι’ αυτό φέτος έχουμε τις λιγότερες παραγωγές από κάθε άλλη χρονιά. Ωστόσο, στο MEGA μπορεί να έκοψαν από δεξιά κι αριστερά, να είπαν «ναι» σε σειρές που τελικά τις ανέβαλαν, αλλά ετοιμάζονται να βγάλουν τους «Βασιλιάδες» τους στο τηλεοπτικό τοπίο μετά… Βαΐων και κλάδων.

Το κανάλι της Μεσογείων ποντάρει πολύ κι ελπίζει πολλά στη συγκεκριμένη σειρά που πρόκειται να δώσει τη μάχη της τηλεθέασης στη ζώνη του prime time. Ευελπιστώντας μάλιστα ότι η σειρά θα καταφέρει να πάρει σημαντικό μερίδιο από τη… συρρικνωμένη διαφημιστική πίττα προγραμματίζουν μεγάλη προώθησή της. Έτσι, χθες και σήμερα, οι Κώστας Κόκλας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ζέτα Δούκα, Βασιλική Ανδρίτσου αλλά και η Μάρθα Καραγιάννη καθώς και όλοι οι ηθοποιοί της σειράς έχουν γυρίσματα όχι για τα επεισόδια αλλά για τη διαφημιστική καμπάνια της σειράς. Σκοπός των στελεχών του MEGA όπως είπαμε είναι η σειρά να προκαλέσει από τώρα αναμονή στους τηλεθεατές ώστε η είσοδός της στο τηλεοπτικό τοπίο να φέρει τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Μεσογείων προγραμματίζουν η πρεμιέρα των «Βασιλιάδων» να πραγματοποιηθεί μέσα στις γιορτές, με πιο πιθανή ημερομηνία στις 6 Ιανουαρίου.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι στην ιδιαίτερα φτωχή φετινή τηλεοπτική περίοδο χαιρόμαστε όταν πρόκειται να ξεκινήσουν καινούργιες ελληνικές σειρές και εκπομπές. Έστω και αν κάποιες φορές, αυτές μας… απογοητεύουν!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε