Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Πονοκέφαλος στο MEGA με την… πατραγωδία

Πονοκέφαλος στο MEGA με την… πατραγωδία

Σκέψεις να της αλλάξουν μέρα μετάδοσης

 Τα… ρέστα του «Dancing with the stars» μάζεψε και χθες Κυριακή 16 Μαΐου η «Παταγονία» του MEGA. Ενώ το show του ΑΝΤ1 έκανε 39,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης και 37,9% στο νεανικό κοινό, η… πατραγωδία του MEGA έφτασε μόλις στο 17,1% στο γενικό σύνολο και 16,5% στο νεανικό κοινό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων σκέφτονται ακόμα και να αλλάξουν μέρα μετάδοσης της «Παταγονίας» τους με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να ανεβάσουν έστω και λίγο τα νούμερα τηλεθέασης του ιδιαίτερα πολυδάπανου project τους.

Ακόμα όμως, δεν έχουν αποφασίσει ποια είναι η… ιδανική μέρα που θα μπορέσει κατά την προβολή της η «Παταγονία» να πάψει να είναι πατραγωδία! Και ο πρόσθετος πονοκέφαλος για τα στελέχη του καναλιού είναι το ποιος θα… χρεωθεί την αποτυχία. Βέβαια, μπορεί αρκετοί μέσα στο κανάλι να χρεώνουν την πορεία της τηλεθέασης στον Γιάννη ΑΪβάζη αλλά και πάλι, έστω και… παραδίδοντας στην πυρά τον παρουσιαστή, θα πρέπει να… ομολογήσει ποιος είναι αυτός που τον επέλεξε για την παρουσίαση ενώ στο κανάλι υπάρχει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Δικαιολογημένα λοιπόν η «πατραγωδία» έχει δημιουργήσει μεγάλη αγωνία σε πολλούς!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε