Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ποντάρουν στα… ουρλιαχτά των celebrities!

Ποντάρουν στα… ουρλιαχτά των celebrities!

Το έχουμε ξαναπεί πως αν και τα προηγούμενα χρόνια τα στελέχη των τηλεοπτικών καναλιών έκαναν τον προγραμματισμό όλης της σεζόν, πλέον, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, ο προγραμματισμός τους είναι… από μήνα σε μήνα!

Έτσι λοιπόν, αυτή την περίοδο σκέφτονται τι θα βγάλουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο, που είθισται κιόλας να ξεκινά το δεύτερο μισό της σεζόν. Και λέω «σκέφτονται», καθώς πολλά θα εξαρτηθούν και από τις κινήσεις των ανταγωνιστών τους και τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό.

Στο πλαίσιο αυτού του… θολού ακόμα τοπίου, στον ΑΝΤ1 σκέφτονται τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου να βγάλουν στον αέρα τα δύο καινούργια τηλεπαιχνίδια τους, το «The Biggest Game Show Of The World» με τη Νάντια Μπουλέ και το «Κράτα γερά» με το Γιώργο Λιανό. Κάποια προβλήματα μάλιστα που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το πρώτο, φαίνεται πως ξεπερνιούνται και έτσι όλα θα πάρουν το δρόμο τους.

Όσον αφορά όμως, το δεύτερο, τα πράγματα, φαίνεται ότι προχωρούν κανονικά και αυτό τον καιρό το υλικό από τα γυρίσματα είναι στο στάδιο του μοντάζ για να ολοκληρωθούν τα 12 επεισόδια που έχουν αρχικά εγκριθεί. Σε κάθε ένα από αυτά θα παρακολουθούμε την κόντρα μεταξύ δύο ζευγαριών, που το κάθε ένα από αυτά θα αποτελείται από έναν celebrity και έναν παίκτη, από τους χιλιάδες που δήλωσαν συμμετοχή για να λάβουν μέρος. Τα δύο ζευγάρια θα παίρνουν μέρος σε διάφορα ριψοκίνδυνα παιχνίδια, απαντώντας συγχρόνως σε ερωτήσεις, αγνοώντας τον κίνδυνο και το φόβο τους.

Ποιοι είναι όμως, οι celebrities που έλαβαν μέρος και κοντραρίστηκαν μεταξύ τους, έχοντας συμπαίκτες τους κάποιο διαγωνιζόμενο; Με τυχαία λοιπόν σειρά, μάχη έδωσαν οι:
-Ματθίλδη Μαγγίρα εναντίον Ηλία Βρεττού
-Τόμας Πρωτόπαπας εναντίον Χριστίνας Παππά
-Κώστας Κρομμύδας εναντίον Ελένης Καρποντίνη
-Κώστας Καραφώτης εναντίον Ιωάννας Πηλιχού
-Νίκος Αναδιώτης εναντίον Βίκυς Κάβουρα
-Μαρία Κορινθίου εναντίον Λάουρα Νάργες
-Χριστίνα Κολέτσα εναντίον Μάνου Πίντζη
-Τρύφωνας Σαμαράς εναντίον Πηγής Δεβετζή
-Μιχάλης Μαρκάτης εναντίον Άρτεμις Αστεριάδη
-Πέτρος Ίμβριος εναντίον Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη
-Εύη Αδάμ εναντίον Κώστα Φραγκολιά
-Ελευθερία Ελευθερίου εναντίον Mark Angelo

Αυτοί λοιπόν είναι οι celebrities που αγωνίστηκαν ο ένας εναντίον του άλλου. Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι ο ΑΝΤ1, σκέφτεται να προχωρήσει στην παραγωγή και κάποιων ακόμα επεισοδίων, θεωρώντας ότι τα… ουρλιαχτά των διαγωνιζόμενων, θα κάνουν τους τηλεθεατές να αγαπήσουν το «Κράτα γερά». Άλλωστε, όπως μου είχε πει και ο Γιώργος Λιανός, αναφερόμενος στο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει «πιστεύω ότι είναι κάτι εντελώς πρωτοποριακό και θα σας εκπλήξει ευχάριστα!».

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το «Κράτα γερά» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και όπως φαίνεται έχει πολύ… ουρλιαχτό και γέλιο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε