Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Πώς… αντάμειψαν οι τηλεθεατές τη γενναιοδωρία της κριτικής επιτροπής του «Dancing with the stars»

Με την αποχώρηση της Ναταλίας Δραγούμη ολοκληρώθηκε το 9 live του «Dancing with the stars». Η ηθοποιός βρέθηκε εκτός talent show παρά το ότι δεν ήταν η τελευταία στην κατάταξη από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν αποδείχτηκε ότι τον τελικό λόγο τον έχουν οι τηλεθεατές που ψήφισαν το talent show του ΑΝΤ1 ανεβάζοντάς το πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης. Για ακόμα μία βδομάδα το «Dancing with the stars» σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης κάνοντας μέσο όρο 36,4 στο γενικό σύνολο.

Όσο η κριτική επιτροπή… μοίραζε δεκάρια τόσο οι τηλεθεατές στριμώχνονταν μπροστά στις τηλεοπτικές οθόνες, αποδεικνύοντας πως ό.τι δίνεις παίρνεις. Και δικαιολογημένα και οι μεν και οι δε ήταν απλόχεροι.

Η κριτική επιτροπή δικαιολογημένα έδωσε αρκετά δεκάρια εκεί που οι stars φαινόταν ότι είχαν… ματώσει στις πρόβες. Από την άλλη όμως, το «δεκάρι» το καλό, το παίρνει για ακόμα ένα live η Ζέτα Μακρυπούλια που με την εμφάνισή της αλλά και την άνεση και το χιούμορ της κέρδισε τις εντυπώσεις. Οι ατάκες της, ιδιαίτερα στο «πινγκ πονγκ» με το διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, απέδειξαν ότι είναι μία παρουσιάστρια που δεν έχει ανάγκη να στηριχθεί σε ακουστικό και ατάκες υποβολείου, αλλά διαθέτει άνεση και μπορεί μόνη της να κάνει παιχνίδι. Η Ζέτα… χόρεψε για ακόμα ένα live κερδίζοντας τις εντυπώσεις και τους προβολείς χωρίς όμως να τους «κλέψει» από τους διαγωνιζόμενους stars.

Σίγουρα στα επόμενα live του «Dancing with the stars» θα γίνει… σφαγή και πρόκειται να υπάρξουν ανατροπές στις αποχωρήσεις. Όσο το talent show πλησιάζει στο τέλος του, τόσο παίρνουν φωτιά τα sms και τα τηλεφωνήματα υποστήριξης προς τους διαγωνιζόμενους. Και μπορεί τα «δεκάρια» της επιτροπής να επιβραβεύουν τις προσπάθειές τους αλλά τον τελικό λόγο τον έχουν οι τηλεθεατές που… άλλους τους ανεβάζουν και άλλους τους κατεβάζουν. Να δούμε λοιπόν, την επόμενη Κυριακή ποιος θα… κατέβει από την πίστα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε