Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πώς αντέδρασαν οι τηλεθεατές στη διαφορετική «Ράδιο Αρβύλα»;

Μία διαφορετική «Ράδιο Αρβύλα» παρουσίασε χθες η Θεσσαλονικιώτικη παρέα. Διαφορετική στο ύφος σε σχέση με τις υπόλοιπες εκπομπές του χρόνου, όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια τη Μεγάλη Βδομάδα. Διαφορετική όμως και γιατί ήταν και μαγνητοσκοπημένη λόγω της απεργίας των τεχνικών στα τηλεοπτικά κανάλια.

Όπως εξήγησε από την αρχή της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης δεν έχει ιδιαίτερη σημασία το ότι ήταν μαγνητοσκοπημένη αφού όπως είπε
«σήμερα όπως και κάθε χρόνο μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα κάνουμε ένα διαφορετικό «Ράδιο Αρβύλα» με θέματα που εμάς προσωπικά μας προβληματίζουν, μας απασχολούν την ψάχνουμε λίγο και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Τα θέματα που μας έχουν απασχολήσει μέχρι στιγμής ήταν η κακοποίηση των ζώων, το εμπόριο των ανθρώπων κι η διακίνηση της σάρκας, είχαμε θέματα σάτιρας, θέματα θρησκείας, τον προηγούμενο χρόνο μπήκαμε στον τρόπο που λειτουργεί το νομισματικό σύστημα, όλη αυτή η τεράστια απάτη, το απίστευτο παραμύθι και σήμερα θα συνεχίσουμε κάπως έτσι…»

Η εκπομπή στη συνέχεια πρόβαλε αρκετά βίντεο που όπως είπαν «σημασία έχει οι νέοι άνθρωποι -συμφωνείτε ή διαφωνείτε δεν έχει καμία σημασία- σημασία έχει να συνεχίσετε να την ψάχνετε, να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο, τίποτα σωστό ντε και καλά επειδή το λέει κάποιος, όποιος και να το λέει…».

Πώς αντέδρασαν οι τηλεθεατές σε αυτού του είδους τη διαφορετική θεματολογία; Η «Ράδιο Αρβύλα» έκανε μέσο όρο 23,1 στο γενικό σύνολο, απόδειξη ότι το τηλεοπτικό κοινό ακολούθησε την εκπομπή σε αυτού του διαφορετικού ύφους θεματολογία.

Σήμερα η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί και οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος θα επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο την επόμενη Δευτέρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε