Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Πώς ο ALPHA… αδειάζει τη Μενεγάκη!

Νέα δεδομένα στο κανάλι της Κάντζας για την «ωραία Ελένη» και ο ρόλος της Ρούλας Κορομηλά.

Η επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στο τηλεοπτικό τοπίο στη θέση της παρουσιάστριας των live του «Greek Idol» συνοδεύτηκε με ένα… μεγαλοπρεπές δελτίο Τύπου, το οποίο αναφέρει: 

Tο «Greek Idol», το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της σεζόν, ξεκινά τα φαντασμαγορικά live shows με παρουσιάστρια την αγαπημένη Ρούλα Κορομηλά. 

Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η Ρούλα Κορομηλά, αποδέχθηκε την πρόταση του σταθμού να αναλάβει την παρουσίαση των Live Shows  του πιο επιτυχημένου μουσικού  talent show σε όλο τον κόσμο.   

Η Ρούλα Κορομηλά, που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από το τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας τα πιο επιτυχημένα ζωντανά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, θα κάνει την έναρξη  του πρώτου live του «Greek Idol», τη Δευτέρα 26 Απριλίου, στις 21:00»

Η φράση του δελτίου «η Ρούλα Κορομηλά, που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από το τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας τα πιο επιτυχημένα ζωντανά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης» προκαλεί εντύπωση και… ποικίλα σχόλια!

Σαφώς για να… τονίσουν τη χαρά τους στον ALPHA για το comeback της Ρούλας μάλλον δεν πρόσεξαν ιδιαίτερα τη φράση αυτή, που φαίνεται πως δημιούργησε πολλά σχόλια σε γραφεία αλλά και… καμαρίνια του ίδιου του καναλιού. Εκτός κι αν υπάρχουν νέα δεδομένα στο κανάλι της Κάντζας για τη Μενεγάκη, αφού η φράση –λαϊκιστί- άδειασε τη «βασίλισσα» τους!

Φαίνεται πως η… κόντρα μεταξύ Κορομηλά και Μενεγάκη είναι κάτι που δεν μπορεί να εκτονωθεί αφού με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο (ή… δελτίο Τύπου) συνεχώς φουντώνει. Πάντως, ό,τι κι αν λέγεται –αλλά και να ειπωθεί- η φράση αυτή… συζητήθηκε πολύ στο εσωτερικό του καναλιού της Κάντζας. Και μπορεί μπροστά στις κάμερες… όλοι να αγαπιούνται αλλά στα γραφεία και καμαρίνια πολλά λέγονται… και ακούγονται!  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε