Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πώς ψήφισαν οι τηλεθεατές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Πώς ψήφισαν οι τηλεθεατές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Δεύτερη ψηφοφορία χθες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί διέκοψαν την κανονική ροή του προγράμματός τους για να μεταδώσουν τα όσα συνέβαιναν στη Βουλή.

Αξίζει να αναφέρω ότι η δεύτερη ψηφοφορία είχε ιδιαίτερο τηλεοπτικά ενδιαφέρον καθώς πραγματοποιήθηκε σε μία μη αμιγώς ενημερωτική ζώνη. Πώς ψήφισαν λοιπόν οι τηλεθεατές, ποιο κανάλι συγκέντρωσε στη συχνότητά του τους περισσότερους τηλεθεατές για να ενημερωθούν για την ψηφοφορία Προέδρου;

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen οι περισσότεροι τηλεθεατές επέλεξαν το MEGA, αφού το κανάλι της Μεσογείων σημείωσε 22,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 19,1% στο δυναμικό κοινό. Στη δεύτερη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο ΑΝΤ1 με 21,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό, ενώ ο ALPHA σημείωσε 6,8% και 8,6% αντίστοιχα και η ΝΕΡΙΤ που επίσης μετάδωσε ειδική εκπομπή για την ψήφιση στη Βουλή σημείωσε 6,3% στο γενικό σύνολο και 0,9% στο δυναμικό κοινό. Τα υπόλοιπα κανάλια μετάδωσαν τα όσα συνέβαιναν στη Βουλή μέσα από τις εκπομπές τους και έτσι να αναφέρω ότι το «Live U» στο STAR με την Πόπη Τσαπανίδου έκανε 10,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 3,9% στο δυναμικό κοινό σε όλη την εκπομπή, ενώ οι «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ 13,1% στο γενικό σύνολο και 13,6% στο δυναμικό κοινό.

Όπως βλέπουμε λοιπόν οι περισσότεροι τηλεθεατές ψήφισαν το MEGA για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το ανέβασαν στην κορυφή της κατάταξης. Επειδή όμως, η τρίτη ψηφοφορία στη Βουλή, την ερχόμενη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι τηλεοπτικοί σταθμοί ετοιμάζονται από τώρα, θέλοντας να κάνουν τους τηλεθεατές να τους ψηφίσουν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε