Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Πώς ψήφισαν οι τηλεθεατές το «Dancing With The Stars»

Πώς ψήφισαν οι τηλεθεατές το «Dancing With The Stars»

Κυριακή βράδυ και τα μηχανάκια τηλεθέασης χόρεψαν στους ρυθμούς του talent show. Το «Dancing With The Stars» κατάφερε για ακόμα μία βδομάδα να κερδίσει τους περισσότερους τηλεθεατές και να πρωταγωνιστήσει το βράδυ της Κυριακής στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η βαθμολογία στο 6o live και η κατάταξη που προέκυψε από αυτήν είναι η εξής:
Αργύρης Aγγέλου – 37Κώστας Mαρτάκης – 36
Νατάσα Kαλογρίδη – 35
Ελεονώρα Μελέτη – 34
Νάντια Μπουλέ – 34
Ναταλία Δραγούμη – 34
Αγγελική Ηλιάδη – 34
Τρύφωνας Σαμαράς – 30
Γιώργος Γερολυμάτος – 28
Μαρία Τσουρή – 25
Μετά την ψηφοφορία των τηλεθεατών από το «Dancing With The Stars» αποχώρησε η Μαρία Τσουρή. Πώς… ψήφισαν όμως οι τηλεθεατές στο επίπεδο των τηλεθεάσεων;

Το «Dancing With The Stars» έκανε μέσο όρο 35,9 στο γενικό σύνολο ενώ το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης που σημείωσε στη διάρκεια μετάδοσής του ήταν 44,1. Αν αναρωτιέστε ποιος από τους διαγωνιζόμενους κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές θα σας πούμε… κανείς αφού οι περισσότεροι τηλεθεατές στριμώχτηκαν στο talent show από τις 00:30 έως τις 00:45. Εκείνη την ώρα η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωνε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και ποιος star θα αποχωρήσει.

Να σημειώσουμε πως την επόμενη εβδομάδα αναμένονται ανατροπές στο talent show καθώς όπως φαίλεται θα απουσιάζει ο Γιώργος Γερολυμάτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε