Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Πώς θα περάσουν τις γιορτές Λιάγκας και Σκορδά

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν κερδίζουν στη μάχη της τηλεθέασης. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαή Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες τους έχουν καταφέρει να σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις στο «Πρωινό Mou»Έτσι λοιπόν οι δύο παρουσιαστές κάθισαν και μαγνητοσκόπησαν τα εορταστικά τους επεισόδια ευελπιστώντας ότι θα συνεχίσουν να είναι πρώτοι στην κούρσα της τηλεθέασης.

Τι… μενού λοιπόν θα μας σερβίρει το «Πρωινό mou» τις μέρες των γιορτών; Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο στούντιο θα βρεθεί ο Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος μιλά για τις γυναίκες της ζωής του. Η Κατερίνα Στανίση θα ανεβάσει τη διάθεση με τα τραγούδια της αλλά και τις αποκαλύψεις για τη ζωή της. Και βέβαια ο Άκης Πετρετζίκης θα δώσει συνταγή για δίπλες.

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, καλεσμένη της πρωινής ψυχαγωγική εκπομπής του MEGA είναι η Έλενα Παπαβασιλείου, που παραδέχεται ότι έχει τελειώσει η σχέση της και είναι μόνη. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναλαμβάνει τη μουσική νότα της εκπομπής ενώ ο Δημήτρης Γιαννέτος προτείνει εύκολα και εντυπωσιακά χτενίσματα για τις γιορτές.

Επίσης, ο πρώτος έλληνας «Master Chef» Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει κρύα χριστουγεννιάτικη πουτίγκα. Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου, Γιώργος και Φαίη υποδέχονται στο στούντιο τη Δούκισσα Νομικού, η οποία μιλά ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

Το κέφι ανεβάζουν με τα τραγούδια τους, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο Λούκας Γιώρκας και ο Νικηφόρος. Στην εκπομπή υπάρχουν γυναικεία μυστικά ομορφιάς για τις γιορτινές ημέρες, ενώ διοργανώνεται και ένας διαγωνισμός τραγουδιού-έκπληξη.

Τέλος, τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου, καλεσμένη της εκπομπής είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, που δηλώνει ερωτευμένη και μιλά για τη σχέση της. Την εκπομπή κάνουν άνω κάτω τα Ζουζούνια, ενώ ο Αγαμέμνονας, από το Junior Masterchef, μαγειρεύει ψαρονέφρι γκουρμέ.Αυτό λοιπόν είναι το εορταστικό τηλε-μενού του «Πρωινού Mou» που θα μας σερβίρουν ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά. Στο δικό σας… τηλεκοντρόλ λοιπόν είναι αν θα περάσετε μαζί τους τα εορταστικά πρωινά ή όχι…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε