Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Πόσοι ενδιαφέρθηκαν να παρακολουθήσουν την… απολογία του Παπακωνσταντίνου;

Πόσοι ενδιαφέρθηκαν να παρακολουθήσουν την… απολογία του Παπακωνσταντίνου;

Τι κι αν περιμέναμε να ακούσουμε και να μάθουμε την αλήθεια…! Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος  Παπακωνσταντίνου, είπε πολλές φορές στην Έλλη Στάη πως «αυτή είναι η δική μου αλήθεια».

Έτσι, με έντεχνο τρόπο ο πολιτικός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή NET WEEK της ΝΕΤ, απέφευγε τα ερωτήματα, παρά τις πιέσεις που του ασκούσε η δημοσιογράφος, χρησιμοποιώντας μάλιστα και όσα λένε οι «κακόπιστοι» εναντίον του. Όπως φάνηκε από τη συνέντευξη, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει τον τρόπο του για να βγει καθαρός από αυτή την υπόθεση, αφού τόνισε πως «θέλω να καθαρίσει το όνομά μου. Δεν θα πάω εγώ φυλακή για να μην πέσει η κυβέρνηση»!
Τα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη μπορείτε να τα διαβάσετε στο σχετικό κείμενο του Newsit. Το ερώτημα όμως, είναι πόσοι ενδιαφέρθηκαν να παρακολουθήσουν την πρώτη δημόσια… απολογία του πρώην υπουργού Οικονομικών;

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen, η εκπομπή NET WEEK έφερε στη ΝΕΤ 15,1 μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, ποσοστά υψηλά για την κρατική τηλεόραση, αποδεικνύοντας ότι πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να ακούσουν τι θα πει ο πρώην υπουργός Οικονομικών σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ.

Να σημειώσουμε δε, ότι η εκπομπή της Έλλης Στάη, έφτασε μέχρι και 18,8 σε τέταρτο τηλεθέασης και εκείνη την ώρα ήταν η δεύτερη σε τηλεθέαση εκπομπή, με τους «Ράδιο Αρβύλες» να συγκεντρώνουν τους περισσότερους τηλεθεατές. Ίσως γιατί οι περισσότεροι τηλεθεατές ήταν σίγουροι ότι μέσα από τη σατυρική εκπομπή του ΑΝΤ1 θα άκουγαν περισσότερες… αλήθειες!

Και μία… τεχνικής φύσεως παρατήρηση προς την εκπομπή της ΝΕΤ: ας προσέξουν τον ήχο στο ακουστικό της Έλλης Στάη, γιατί είναι τόσο δυνατός που περνά στον αέρα, με αποτέλεσμα πολλές φορές ακούγαμε πιο δυνατά τη φωνή από το ακουστικό, παρά της δημοσιογράφου!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε