Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πότε κάνουν πρεμιέρα οι καινούργιες εκπομπές στο MEGA

Τα προβλήματα αλλά και οι… εσωτερικές κόντρες που αντιμετωπίζει το MEGA τον τελευταίο καιρό είναι γνωστές.

Προς το παρόν, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα άρθρα του Newsit, γίνονται προσπάθειες, να δοθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «Βασιλιάδες» και το «Με λένε Βαγγέλη» και να μην αναγκαστούν οι σειρές να διακοπούν πρόωρα και… άκομψα! Μπορεί τα επεισόδια που έχουν στη Μεσογείων να επαρκούν για κάνα μήνα ακόμα προβολής αλλά τα στελέχη του σταθμού συνεχίζουν τις συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής ώστε όλα να έχουν αίσιο τέλος!

Πάντως, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και στο MEGA, στις αρχές του επόμενου μήνα κάνουν πρεμιέρα δύο καινούργιες εκπομπές που έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το Σάββατο 3 Μαρτίου και κάθε βδομάδα θα προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι «A minute to win it» με παρουσιαστή το Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ήδη τα 15 επεισόδια που θα προβληθούν έχουν γυριστεί και όπως λέγεται θα πέσει πολύ γέλιο με τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι διαγωνιζόμενοι να φέρουν εις πέρας μέσα σε ένα λεπτό τις δοκιμασίες που τους βάζει να κάνουν ο παρουσιαστής. Προς το παρόν τα στελέχη του καναλιού δεν έχουν οριστικοποιήσει τηνακριβή ώρα μετάδοσης της εκπομπής αλλά αυτό είναι κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Πρεμιέρα όμως, δύο μέρες πριν, θα κάνει και η σατιρική εκπομπή «Κάψε το σενάριο». Μετά από καιρό προετοιμασίας και προσπαθειών να ξεπεραστούν κάποια… τεχνικά προβλήματα, οι Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος και Γιώργος Βαγιάτας… καίνε το σενάριο και αυτοσχεδιάζουν κάνοντας σάτιρα. Το αν πράγματι θα καταφέρουν να… κάψουν τα κακώς κείμενα -και… πρόσωπα βεβαίως βεβαίως- που μας ταλαιπωρούν θα αποδειχτεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις 11 το βράδυ που η σατιρική εκπομπή κάνει πρεμιέρα. Να αναφέρουμε μάλιστα ότι η εκπομπή θα γυρίζεται μία μέρα πριν από την προβολή της ώστε να μπορούν να καυτηριάζουν την επικαιρότητα.
Ελπίζουμε πάντως ότι και οι δύο καινούργιες εκπομπές του MEGA να έχουν ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές και να τους κάνουν να περάσουν ευχάριστα γιατί το έχουν πολλή ανάγκη να ξεχάσουν τα καθημερινά προβλήματά τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε