Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πού πάει η Μαρία Χούκλη

Πού πάει η Μαρία Χούκλη

Ποιοι την θέλουν και γιατί


Μετά την παραίτηση «βόμβα» της Μαρίας Χούκλη από την ΕΡΤ άρχισαν να σκάνε τα… πυροτεχνήματα: πού θα πάει η δημοσιογράφος;

Τα σενάρια, όπως έχουμε γράψει στο Newsit είναι δύο.

Το πρώτο είναι η δημοσιογράφος να αναλάβει την παρουσίαση του καθημερινού  κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, αυτό θεωρείται και ως το πιο πιθανό καθότι υπεύθυνοι του καναλιού κρατούν μία περίεργη στάση δηλώνοντας πως «ότι είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί μετά τις 20 Αυγούστου». Δεν αποκλείουν δηλαδή τη μεταγραφή αλλά καθυστερούν την όποια ανακοίνωση. Άλλωστε το συμβόλαιο της Μαρίας Χούκλη με το κανάλι του Αμαρουσίου θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων σε άλλα συμβόλαια τους. Κάτι που φαίνεται ότι προσπαθεί να διευθετηθεί με τον πιο… ανέξοδο τρόπο. Ωστόσο, παρά το ότι αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι την επόμενη σεζόν η Μαρία Χούκλη θα είναι αυτή που θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι δεν αποκλείεται να ισχύσει το δεύτερο σενάριο, αυτό που θέλει τη δημοσιογράφο να πηγαίνει στο ΣΚΑΪ για να παρουσιάζει εκεί το δελτίο ειδήσεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, παρά τις πολύ καλές σχέσεις της δημοσιογράφου με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΣΚΑΪ Χρήστο Παναγόπουλο, το κανάλι του Φαλήρου στηρίζει την Σία Κοσιώνη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Δεν αποκλείεται όμως, αν επιτευχθεί συμφωνία με τη Μαρία Χούκλη, η δημοσιογράφος να πάει τελικά στο κανάλι του Φαλήρου για να παρουσιάσει ενημερωτική εκπομπή.

Το τι θα γίνει θα το μάθουμε επίσημα στο τέλος Αυγούστου! Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε… προγνωστικά, θεωρούμε πως μάλλον η ανακοίνωση θα έρθει από Μαρούσι!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε