Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Πράσινο φως» για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

«Πράσινο φως» για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο

Αν και πολλά έχουν ακουστεί τελικά η αλήθεια είναι διαφορετική και διαψεύδει τους… κακούς μάντεις! Ο λόγος για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο που ενώ πολλοί πίστευαν ότι θα είναι στο MEGA, όπως πρώτα είχαμε γράψει μέσα από το Newsit, ανέλαβε να παρουσιάζει την εκπομπή «Blind Taste» στο STAR

Βέβαια το κανάλι της Κηφισιάς δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοιου είδους εκπομπές, αλλά μετά τον «Τροχό της τύχης» αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμά του και το παιχνίδι μαγειρικής. Όσο μάλιστα περνά ο καιρός το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής κερδίζει περισσότερους τηλεθεατές με αποτέλεσμα να κερδίσει το «πράσινο φως» από το STAR και να διαψεύσει τους «μάντεις» που ανέφερα πριν και οι οποίοι υποστήριζαν ότι θα σταματήσει την προβολή του στο τέλος της χρονιάς. Η συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής ήταν για έναν ορισμένο κύκλο επεισοδίων και ανάλογα με την πορεία του θα αποφάσιζαν και το μέλλον του.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες τα στελέχη του STAR έδωσαν την έγκριση στην εταιρεία παραγωγής για καινούργιο κύκλο επεισοδίων και έτσι το «Blind Taste» θα συνεχίσει να… μαγειρεύεται και να «σερβίρεται» στους τηλεθεατές με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να… ψήνει τους διαγωνιζόμενους! Τέλος να σημειώσω ότι εκτός από τα στελέχη του STAR ικανοποιημένος από την πορεία του τηλεπαιχνιδιού στην Ελλάδα είναι και ο τούρκος παραγωγός που έχει τα δικαιώματά του σε όλο τον κόσμο και μάλιστα με το κανάλι της Κηφισιάς «μαγειρεύουν» κι άλλη συνεργασία…! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε