Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Πρεμιέρα με… αυτοκτονία για τις “Αληθινές νοικοκυρές του… Beverly Hills”!

Στις 5 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα στην Αμερική παρά το γεγονός ότι νωρίτερα αυτό το μήνα αυτοκτόνησε ο σύζυγος μίας εκ των νοικοκυρών.

Πονοκέφαλος για το κανάλι Bravo που μεταδίδει τη σειρά ριάλιτι The Real Housewives of Beverly Hills καθώς νωρίτερα τον Αύγουστο αυτοκτόνησε ο Russell Armstrong, σύζυγος της συμμετέχουσας στο καστ, Taylor Armstrong. 

Και ενώ αρχικά υπήρχαν ενδοιασμοί για το το αν θα έπρεπε να μετατεθεί η πρεμιέρα για αργότερα, ωστόσο το κανάλι ανακοίνωσε ότι οι “Νοικοκυρές” θα ξεκινήσουν όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί στις 5 Σεπτεμβρίου. 

Το κανάλι στην ανακοίνωση του αναφέρει επίσης ότι βρίσκεται σε διαδικασία μονταρίσματος εκ νέου επεισοδίων στα οποία εμφανίζεται ο εκλιπών σύγυζος, αλλά ακόμη τα στέλεχη δεν γνωρίζουν σε τι είδους αλλαγές θα προχωρήσουν από εδώ και πέρα εξαιτίας του αναπάντεχου θανάτου. Παράλληλα, σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό του συμβούλιο προσπαθούν να βρουν τρόπους για να μην περάσουν την ιδέα της αυτοκτονίας στους τηλεθεατές και σκοπεύουν να προχωρήσουν σε πολλαπλές ανακοινώσεις πριν την πρεμιέρα του επεισοδίου. 

Όσο για τις αιτίες που οδήγησαν τον Russell Armstrong στην αυτοκτονία… 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε