Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρεμιέρα με… παγίδα για τη Σίσσυ Φειδά

Στη μάχη της τηλεθέασης μπαίνει ξανά από απόψε το βράδυ η εκπομπή «Σπίτι από την αρχή» του ALPHA.

 

Η Σίσσυ Φειδά με το Γιώργη Λαμπαθάκη και το επιτελείο της εκπομπής θα «μεταμορφώσουν» το σπίτι της οικογένειας της Ειρήνης και των δίδυμων αγοριών της, Σίμου και Θοδωρή.

Η νεαρή μητέρα είναι άνεργη και φιλοξενείται με τα δύο της παιδιά στο σπίτι των γονιών της. Ο πατέρας της, Σίμος, μαραγκός στο επάγγελμα, συντηρεί με τον μισθό του όλη την οικογένεια και προσπαθεί να προσφέρει στην κόρη και  στα εγγόνια του ότι μπορεί. Η κατάσταση για την Ειρήνη είναι αρκετά δύσκολη, το σπίτι των γονιών της είναι πολύ μικρό και έτσι εκείνη και τα παιδιά της κοιμούνται στο εφηβικό της δωμάτιο, που έχει ένα κρεβάτι για εκείνη και ένα στρώμα στο πάτωμα για τα παιδιά της.

 

Το όνειρο της είναι να ζήσει με το Σίμο και το Θοδωρή στο σπίτι που της έγραψε ο αγαπημένος της παππούς λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Το σπίτι αυτό που η Ειρήνη πέρασε τις πιο όμορφες στιγμές στην παιδική της ηλικία, βρίσκεται στην Νέα Ιωνία.  Όμως λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η οικογένεια δεν κατάφερε ποτέ να το φτιάξει και  έχει μείνει κλειστό για πολλά χρόνια.

Ο αγαπημένος ξάδελφος της Ειρήνης, Θάνος, που ζει την κατάσταση από κοντά θέλησε να βοηθήσει την Ειρήνη και τα μικρά του ανιψάκια καλώντας την εκπομπή.

Το «Σπίτι απ’ την Αρχή» παρεμβαίνει για να χαρίσει στην μονογονεϊκή αυτή  οικογένεια ένα πιο κατάλληλο περιβάλλον για να ζουν.

 

Απόψε το βράδυ λοιπόν στις 10, το κανάλι της Κάντζας κατεβάζει στο τηλεοπτικό τοπίο το «Σπίτι από την αρχή» ελπίζοντας να… μεταμορφώσει και τις χαμηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει. Ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, ο ΑΝΤ1 δεν σκοπεύει να αφήσει… πρόσφορο έδαφος στον ALPHA για να «θερίσει» τηλεθεάσεις και γι’ αυτό, απέναντί του, στήνει… παγίδα προβάλλοντας καινούργιο επεισόδιο της σειράς «Ονειροπαγίδα». Οπότε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι τηλεθεάσεις θα καταγράψει η Nielsen…

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε