Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Πρεμιέρα με τις συνταγές… του Κώστα Βουτσά!

Πρεμιέρα με τις συνταγές… του Κώστα Βουτσά!

Μία ακόμα εκπομπή μαγειρικής, αλλά μέσα από αυτή δεν θα γεμίζει το τηλεοπτικό τοπίο μόνο… μυρωδιές από τα φαγητά, αλλά και «μυρωδιές» από τη ζωή των καλεσμένων.

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου λοιπόν, ή, αν προτιμάτε, η συνταγή μετά των προσωπικών ιστοριών. Αυτή είναι η ιδέα που «συνέλαβε» ο Δημήτρης Αποστόλου και την υλοποιεί η Ναταλία Δραγούμη, μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Το «Μ.Α.Μ» δεν ξεκινά ως «ακόμα μία εκπομπή μαγειρικής», αλλά για να δίνει και την ευκαιρία στους τηλεθεατές να μάθουν την ιστορία και τις αναμνήσεις που κρύβει η «Μυρωδιά Από Μαμά» του καλεσμένου.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, την Κυριακή 4 Μαΐου, τη δική του «Μυρωδιά Από Μαμά» θα δώσει ο Κώστας Βουτσάς. Η Ναταλία Δραγούμη συναντά τον πολυαγαπημένο ηθοποιό που μοιράζεται μαζί της τις αναμνήσεις, αλλά και την αγαπημένη συνταγή του. Όσον αφορά την εκπομπή, η Ναταλία Δραγούμη που θα δοκιμαστεί τώρα και στη θέση της παρουσιάστριας λέει ότι «Όλη αυτή η νοσταλγική διάθεση για σπιτικό φαγητό και παιδικές αναμνήσεις ξεκίνησε από το βιβλίο μου. Αυτό που έχω ως ανάμνηση από μικρή, εκτός από το ότι ήμουν σκανδαλιάρα και αγοροκόριτσο, είναι η γεύση του φαγητού. Θυμάμαι το ‘παζάρι’ που έκανα με τη μαμά μου για τις υγιεινές τροφές. Ένα ‘παζάρι’ για να φάω όλα τα ‘μαύρα’, τότε ήταν τα ‘μαύρα’ και όχι τα βιολογικά. Τα μαύρα μακαρόνια, το μαύρο ρύζι… Θυμάμαι τα παζάρια που κάναμε για το πόσα σοκολατάκια θα φάω… Θυμάμαι τη σπανακόπιτα της θείας μου… Τα φασολάκια με τη φέτα στη βεράντα στο σπίτι μας στην Αίγινα, το αυγό μελάτο που μου έφτιαχνε η γιαγιά μου και τη μυρωδιά απ’ το γιασεμί…

Όλα αυτά που είναι οι μνήμες μου, οι παιδικές, δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνουν εκπομπή. Η παιδική μας ηλικία, είναι τα βιώματά μας. Αυτό είναι και το ζητούμενο της εκπομπής αυτής: οι γλυκές αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Κάθε φορά, μαζί με τον καλεσμένο μου, θα προσπαθούμε να ξαναθυμηθούμε αυτές τις… μυρωδιές! Να βγουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα που νοιώθαμε όταν ήμασταν παιδιά.»

Στη «Μ.Α.Μ» θα βλέπουμε δραματοποιημένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα –επαγγελματική και ιδιωτική– του φιλοξενούμενου, με χαλαρές στιγμές της Ναταλίας και του καλεσμένου από τα ψώνια, την προετοιμασία, την παρασκευή και τελικά την απόλαυση του γεύματος-ανάμνηση, ενώ θα υπάρχει flashback στην παιδική ηλικία του διάσημου συνδαιτυμόνα.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν 4 Μαΐου, στις 20:00, η Ναταλία Δραγούμη μαγειρεύει μαζί με τον Κώστα Βουτσά που σερβίρει στους τηλεθεατές και ευχάριστες «μυρωδιές» από τη ζωή του.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε