Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Προσπαθούν να κρατήσουν «δεμένους» τους Τσαλίκη- Μουτσινά- Ηλιάκη

Προσπαθούν να κρατήσουν «δεμένους» τους Τσαλίκη- Μουτσινά- Ηλιάκη

Ο ρόλος των Κορομηλά – Μενεγάκη στην απογευματινή εκπομπή του ALPHA.

Αν και μέχρι πριν από έναν μήνα η απόφαση των στελεχών του ALPHA ήταν να μην δοθεί πράσινο φως για την επόμενη χρονιά στην εκπομπή «Δέστε τους», τις τελευταίες μέρες… κάτι άλλαξε! 

Είναι αλήθεια ότι η απογευματινή εκπομπή του καναλιού της Κάντζας με τους Γιώργο Τσαλίκη, Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη δεν καταφέρνει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το επιχείρημα των υποστηρικτών της παρέας των «Δέστε τους» είναι ότι η εκπομπή δεν κάνει και πολύ χαμηλότερες τηλεθεάσεις από άλλες εκπομπές του καναλιού, όπως μάλιστα χαρακτηριστικά… συγκρίνουν, η διαφορά στην τηλεθέαση με την εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι» είναι ελάχιστη! 

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η Ρούλα Κορομηλά ως υπεύθυνη των δύο αυτών ψυχαγωγικών εκπομπών φαίνεται πως υποστηρίζει πολύ θερμά την εκπομπή «Δέστε τους» και την παραμονή της τηλεοπτικής παρέας και την επόμενη σεζόν. 

Ωστόσο η… άλλη πλευρά στο κανάλι της Κάντζας επιθυμεί το… σπάσιμο της εκπομπής ώστε οι παρουσιαστές της να αξιοποιηθούν σε άλλες εκπομπές για να τις δυναμώσουν. Όπως για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ζητήσει την επόμενη χρονιά ο Νίκος Μουτσινάς να πιάσει καθημερινά καρέκλα στο πάνελ της εκπομπής της. Κάτι που είναι δύσκολο να γίνει αν τελικά η εκπομπή «Δέστε τους» συνεχιστεί. 

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν από τα στελέχη του ALPHA μέσα στον Ιούνιο αλλά χωρίς… να βιάζονται!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε