Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πρωτιά του MEGA και τον Απρίλιο με την Όλγα Τρέμη στα δελτία ειδήσεων

Πρωτιά του MEGA και τον Απρίλιο με την Όλγα Τρέμη στα δελτία ειδήσεων

Οι χαμένοι, οι κερδισμένοι και οι… απεγνωσμένοι!

Σταθερά πρώτος στη μάχη των δελτίων ειδήσεων και τον Απρίλιο παρέμεινε το MEGA, σημειώνοντας μάλιστα έστω και μικρή αύξηση (0,5%) από τον προηγούμενο μήνα. Κι αυτόν το μήνα η Όλγα Τρέμη έχει κάθε λόγο να… τρέμει από τη χαρά της αφού κατάφερε να τερματίσει πρώτη και μ διαφορά!

Αμέσως μετά στην κατάταξη το ALTER που με το Νίκο Χατζηνικολάου έχει αποδείξει πως είναι ο μόνος… υπολογίσιμος mega-λος αντίπαλος του MEGA-λου καναλιού! 

Κάτω από τη… βάση με ιδιαίτερα χαμηλά ποσοστά (9.8%) παραμένει ο ΑΝΤ1 που αδυνατεί να παραμείνει στο παιχνίδι της ενημέρωσης, χάνοντας συνεχώς τους τηλεθεατές του. Το ακόμα πιο… λυπηρό όμως, είναι το ποσοστό της κρατικής τηλεόρασης, η οποία φαίνεται ότι αδυνατεί να πείσει τους τηλεθεατές να την εμπιστευθούν για την ενημέρωσή της, όταν μάλιστα και οι τωρινές αλλά και οι προηγούμενες διοικήσεις της, προσπαθούν να πείσουν τους τηλεθεατές ότι πρωταρχικός τους ρόλος είναι η ποιοτική ενημέρωση! Και σίγουρα για τη μη ένδειξη εμπιστοσύνης (και τηλεθέασης) δεν ευθύνονται μόνο οι τηλεθεατές. Λογική λοιπόν κι η… απόγνωση που φέρεται να κυριαρχεί στην κρατική τηλεόραση που παρά τα τεχνικά μέσα και δυναμικό δεν καταφέρνει να φέρνει ικανοποιητικά αποτελέσματα στη μάχη της τηλεθέασης!

Αναλυτικά λοιπόν, οι μέσοι όροι τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων από την 1 έως την 29 Απριλίου –και για τις μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή- είναι οι εξής: 

 

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ – 24,9%

ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ – 15,3%

STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ – 12,6%

ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ – 11,5%

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ -9,8%

ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ – 5,7%

 

Αξιοσημείωτη τέλος, είναι η άνοδος -σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα- στις τηλεθεάσεις του δελτίου ειδήσεων του STAR και αντίστοιχα, η πτώση του δελτίου ειδήσεων του ALPHA. Τα δύο κανάλια τον Απρίλιο… άλλαξαν θέση μεταξύ τους στην κατάταξη με το κανάλι της Κηφισιάς να κερδίζει αυτό της Κάντζας. Κι είναι λογική η ανησυχία που επικρατεί στα γραφεία του ALPHA που προσπαθούν να βρουν τη θεματολογία που θα τους φέρει τα αναμενόμενα νούμερα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε