Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Ψαλίδι στο «10 με 1 μαζί» των Καραμέρου- Χαριτάτου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ποιοι και γιατί φεύγουν από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

Περικοπές κάνουν στο «10 με 1 μαζί» των Καραμέρου-Χαριτάτου. Αν και η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 φέρεται να φέρνει ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, τόσο στο total όσο και στο νεανικό κοινό, οι υπεύθυνοι του καναλιού… βάζουν ψαλίδι! 

Βέβαια, πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι περικοπές ήταν από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν αποφασισμένες να γίνουν. Στο πλαίσιο δηλαδή της αναπροσαρμογής του κοστολογίου που ήταν προσυμφωνημένο να γίνει τα μέσα Ιανουαρίου και να αρχίσει να «τρέχει» από τον Φεβρουάριο, συντελεστές της εκπομπής, γνώριζαν ότι θα υπάρξουν αλλαγές. 

Στο σημείο αυτό, αξίζει να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 είναι ευχαριστημένοι με τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής αφού ο στόχος τους ήταν η εκπομπή να ξεπεράσει το 15% τηλεθέαση στα νεανικά κοινά, κάτι που όπως φαίνεται, το δίδυμο Καραμέρου-Χαριτάτου έχει πετύχει. 

Ωστόσο, το… ψαλίδισμα έπεσε και «θύματα» είναι η Εύη Αδάμ, υπεύθυνη στην εκπομπή για τα κινηματογραφικά θέματα και η Αννούσα Μελά που είχε τη στήλη της μόδας. 

Αν και υπάρχει έντονη φημολογία και για άλλες… περικοπές, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν θα υπάρξει καμία άλλη, τουλάχιστον… προς το παρόν!
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε