Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το «Dancing with the stars»

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το «Dancing with the stars»

Τι γίνεται με Μακρυπούλια, Ευαγγελινό και Κωστάλα; – Γιατί κάποιοι… χορεύουν από τα νεύρα τους στον ΑΝΤ1

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται αυτές τις μέρες στον ΑΝΤ1 για τα καινούργια projects τους. Μετά το τέλος του «X Factor» και του «Next Top Model» στο κανάλι του Αμαρουσίου προετοιμάζουν πυρετωδώς το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το «Dancing with the stars».

Για το πρώτο… talent show υπάρχει η… εκκρεμότητα με το αν οι καρέκλες της κριτικής επιτροπής αυξηθούν για να κάτσει και η Ματθίλδη Μαγγίρα δίπλα από τους (όπως πρώτα στο Newsit σας ενημερώσαμε) Βαγγέλη Περρή, Ηλία Ψινάκη και Ευγενία Μανωλίδου.

Για το δεύτερο όμως… talent show οι εκκρεμότητες είναι περισσότερες! Κατ’ αρχάς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ακόμα δεν έχουν πέσει οι τελικές υπογραφές με τη Ζέτα Μακρυπούλια για να αναλάβει την παρουσίαση.

Επίσης, ενώ οι υπεύθυνοι του καναλιού… πιέζονται από το χρόνο (προκειμένου το show να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο) δεν έχουν ακόμα οριστικοποιήσει την κριτική επιτροπή!

Οι υποψήφιοι (και επιμένουμε στη λέξη καθότι δεν έχει υπογραφεί κανένα οριστικό συμβόλαιο!) κριτές είναι οι Φωκάς Ευαγγελινός, Αλέξης Κωστάλας και Γκαλένα Βελίκοβα.

Σίγουρα οι υποψήφιοι κριτές διαθέτουν πείρα στην Τέχνη του χορού και για το λόγο αυτό επιλέχθηκαν από τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1. Μόνο που έχοντας άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν το κανάλι του Αμαρουσίου στο… περίμενε!

Συγκεκριμένα, ο Φωκάς Ευαγγελινός βρίσκεται στην προετοιμασία του διαγωνισμού για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Και μπορεί ο Ευαγγελινός να τρέχει στην Αγία Παρασκευή αλλά ο Αλέξης Κωστάλας τρέχει… στον Καναδά! Όπως είναι γνωστό, αυτές τις μέρες διεξάγονται οι 21οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στο Βανκούβερ κι ως εκ τούτου ο Κωστάλας βρίσκεται εκεί για λογαριασμό της ΕΡΤ!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, κάποιοι στον ΑΝΤ1 προσπαθούν να «κλείσουν» τις εκκρεμότητες και είτε είναι συνέχεια στα τηλέφωνα με τους προαναφερθέντες υποψηφίους είτε με… καινούργιους. Κι είναι λογικό να έχουν τα… νεύρα τους αφού ο χρόνος πιέζει! Το σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες πρέπει να «κλειδώσει» η κριτική επιτροπή για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Και για ό,τι καινούργια εξέλιξη αλλά και… υποψηφιότητα υπάρξει, θα σας ενημερώσουμε από το Newsit!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε